miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Muncitor român la calea ferată, ucis de tren în Germania pe linia Cuxhaven-Hamburg

Un muncitor român la calea ferată a fost ucis de tren în Germania, în timp ce făcea lucrări de întreținere pe linia Cuxhaven-Hamburg.

Poliția Federală din Bremen a fost anunțată miercuri, 14 iunie, 2023, despre un accident feroviar, care a avut loc în zona liniei de cale ferată Cuxhaven – Hamburg, în apropiere de satul Himmelpforten, relatează site-ul StiriDiaspora.ro.

În acel moment, trei muncitori făceau lucrări de întreținere a infrastructurii feroviare în zonă. Muncitorul român, în vârstă de 28 de ani, a fost lovit de un tren de călători Start GmbH, când a încercat să scoată o ramură de copac de pe șine.


reconversie profesională la Tarom cursuri de calificare la CENAFER angajări la Thales Systems


Muncitor ucis de tren în Germania. Pasagerii trenului au fost evacuați de pompieri

În ciuda faptului că mecanicul de locomotivă a frânat de urgență, bărbatul a fost lovit de trenul care se deplasa cu  aproximativ 110 km/oră și rănit atât de grav încât a murit la locul accidentului.

Ceilalți muncitori au avut nevoie de asistență psihologică în urma șocului suferit, informează Poliția federală. Pompierii au preluat evacuarea celor 60 de pasageri din tren, care și-au putut continua călătoria cu câteva autobuze. Pompierii, precum și poliția federală și de stat au început o anchetă.

Zece trenuri au fost întârziate cu un total de 79 de minute. Un tren a fost anulat, iar alte șase au avut anulări parțiale.

Ultimele Articole