luni, mai 13, 2024
spot_img

Accident mortal la Medgidia. Un bărbat a fost zdrobit de un tren Regio

Un accident mortal la Medgidia s-a produs vineri seara, iar echipajele de ambulanță care s-au deplasat la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Un bărbat cu vârsta de aprroximativ 40 de ani, cu antecedente suicidale, era întins de-a curmezișul liniei de cale ferată de pe secția 804, pe care se circulă spre Tulcea, la câțiva kilometri de gara Medgidia.

Bărbatul întins pe șinele de cale ferată a fost văzut prea târziu de mecanicul de locomotivă al trenului Regio 8652 care circula pe ruta Constanța – Tulcea Oraș și care plecase din stația Medgidia la ora 16,41, urmând să ajungă la destinația finală, Tulcea, la ora 19,43. Ceeea ce nu se va întâmpla însă, căci traficul feroviar pe secția 804 este blocat până la finalizarea cercetărilor organelor abilitate. La fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD. Echipajele medicale  au fost nevoite să meargă trei kilometri pe jos până la locul accidentului, terenul fiind greu accesibil, și nu au putut decât să constate decesul.

Accident mortal la Medgidia. Trenul a plecat după o oră și jumătate

Purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA, Oana Brânzan, a precizat că în jurul orei 16:55, mecanicul trenului R 8652 a anunțat că a accidentat o persoană aflată pe linia de cale ferată, la ieșire din stația Medgidia.

”La fața locului au ajuns reprezentanții SMURD, care au declarat persoana decedată. Este vorba despre o persoană de sex masculin. Trenul R 8652, care circulă în relația Constanța – Tulcea Oraș, și-a reluat traficul la ora 18:20, după finalizarea cercetărilor și intervențiilor desfășurate de către organele abilitate la fața locului. Menționez faptul că nu sunt alte implicații in circulația trenurilor”, a mai spus Oana Brânzan.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole