luni, aprilie 29, 2024
spot_img

VIDEO Tren în flăcări în Canada. Pagube de zeci de mii de dolari canadieni

Un tren în flăcări în Canada, operat de compania Canadian Pacific, i-a pus pe jar pe pompierii din orașul London din sud-vestul provinciei Ontario.

Un tren de marfă a luat foc în mers și s-a oprit după ce a trecut prin centrul orașului London din provincia Ontario. Incendiul a izbucnit după ce mai multe traverse vechi de cale ferată din lemn au luat foc în interiorul a cinci vagoane. Trenul s-a oprit în cele din urmă într-o zonă rezidențială, iar zeci de pompieri au intervenit pentru a stinge focul și a îndepărta vagoanele cu mărfuri periculoase de cele afectate de flăcări.

O anchetă a fost deschisă pentru a stabili cauzele izbucnirii incendiului. Este, însă, puțin probabil ca scânteile de la roțile trenului să fi provocat incendiul, a declarat un consultant feroviar. Pagubele sunt estimate la 25.000 de dolari canadieni pentru vagoane și 10.000 de dolari pentru o clădire de birouri afectată.Tren în flăcări în Canada. Pompierii au fost alertați de localnici

Pompierii au fost alertați de locuitorii din zonă, care au văzut trenul în flăcări trecând prin centrul orașului London în direcția est, duminică la ora locală 22:50.

”Am reușit să neutralizăm foarte rapid incendiul din centrul orașului”, au anunțat pompierii, care au precizat că pagubele sunt limitate și nu a fost nicio persoană rănită, informează Radio Canada.

Personalul feroviar a reușit să detașeze vagoanele în flăcări de restul garniturii. Unele dintre vagoane erau încărcate cu mărfuri periculoase, a confirmat Colin Shewell, șeful secției de pompieri din orașul London. Cu toate acestea, autoritățile au indicat că în tren nu se aflau produse periculoase, ci doar traverse din lemn.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole