luni, aprilie 29, 2024
spot_img

CFR Călători vrea acord cadru de reparații osii pentru locomotive electrice și diesel

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA vrea să încheie un acord cadru de reparații osii pentru locomotive electrice și diesel.-electrice.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Servicii de reparații osii pentru locomotivele electrice și servicii de reparații osii pentru locomotive diesel-electrice”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru ce se intenționează a se încheia pentru o perioadă de un an și jumătate este cuprinsă între 561.180 și 13.085.200 de lei.Licitație de reparații osii pentru locomotive, împărțită în două loturi

Procedura de achiziție este împărțită în două loturi, după cum urmează:

  1. LOT 1. Servicii de reparații osii pentru locomotivele electrice

Valoarea estimată fără TVA: 407.640,00 – 11.549.800,00 lei

  1. LOT 2. Servicii de reparații osii pentru locomotive diesel-electrice

Valoarea estimată fără TVA: 153.540,00 – 1.535.400,00 lei.

Pentru Lotul 1 cantitatea minimă a acordului cadru va fi de șase osii, iar cea maximă de 170 de osii. În ceea ce privește Lotul 2, cantitatea minimă va fi de trei osii, iar cea maximă de 30 de osii.

Operațiunile vor presupune spălarea și degresarea osiei, verificare vizuală și de integritate a componentelor (axă osie, coroană dințată, grupa șuruburi, rulmenți sprijin tobă angrenaj, roți disc cu bandaje etc), efectuarea de controale nedistructive (CUS, lichide penetrante, pulberi magnetice), verificări dimensionale și bătăi radiale, înlocuire coroană dințată și ambii rulmenți sprijin tobă angrenaj, rebandajarea osiei, gresarea rulmenților, montarea de elemente de asamblare rulmenți sprijin tobă angrenaj (șuruburi, inele suport lagăr, semicapace, inel etanșare, inele oring etc), vopsire osie reparată.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 10 iunie 2024, ora 15:00, pentru ambele loturi. Ofertele trebuie să fie valabile până pe 10 septembrie 2024.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole