luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Mocănița din Moldovița ajunge la mănăstirea omonimă

Prelungirea traseului face ca mocănița să circule 16 kilometri începând de vineri. La eveniment nu au putut lipsi oficiali locali aflați în căutare de voturi pentru alegerile locale, în cazul de față fiind vorba de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur care a făcut o poză pe scara mocăniței în văzul alegătorilor.

”Mă bucur că aici, în județul Suceava, mocănița spune Hai în Bucovina!”

„Suntem la Moldovița, unde se inaugurează noul tronson de cale ferată îngustă spre Vatra Moldoviței, de 5 kilometri. Pornește mocănița spre Vatra Moldoviței. În deal avem 11,5 kilometri de cale ferată îngustă, un traseu de excepție, în vale încă 5 kilometri. Aici sunt mai multe feluri de turism care se leagă pe vale: cel montan este extem de căutat de oameni, turismul religios pentru că ajungem la Mănăstirea Unesco, câștigătoare a Mărului de Aur și turismul feroviar. Sunt lucruri așteptate de toată lumea și mă bucur că aici, în județul Suceava, mocănița spune Hai în Bucovina!”, le-a zis Flutur alegătorilor prezenți. 

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole