marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Locomotivă defectă la trenul Muntenia. Garnitura a întârziat mai mult de două ore

O locomotivă defectă la trenul Muntenia le-a solicitat răbdarea călătorilor care au venit noaptea trecută de la Budapesta la București.

Trenul IRN 79 operat de SNTFC CFR Călători a plecat din Budapest Keleti joi la ora locală 15,10 și a ajuns la Curtici la ora prevăzută în livret, 20,30.

Din Curtici Frontieră și până în stația Curtici garnitura a fost remorcată de locomotiva EC 574, iar mai departe a plecat cu locomotiva EA 760. La Timișoara Nord a ajuns la timp, la ora 22,19, și a fost cuplată suplimentar locomotiva EA 612, pentru a putea trece panta de la Balota. La Craiova a ajuns cu doar 14 minute întârziere față de ora prevăzută, 5,14, și a fost decuplată locomotiva EA 612. Garnitura și-a continuat drumul spre destinația finală, București Nord, cu locomotiva EA 760, care însă s-a defectat la Jianca.Locomotivă defectă la trenul Muntenia. Cea de ajutor a fost cuplată după o oră și jumătate

Până a venit locomotiva de ajutor, EA 322, s-a acumulat o întârziere suplimentară de 96 de minute. În final, trenul a ajuns în Gara de Nord cu o întârziere totală de 133 de minute (peste două ore) față de ora stabilită, 8,42.

Au fost norocoși, dacă putem spune așa, călătorii care au avut bilete la vagoanele cușetă din compunerea trenului, căci au putut să doarmă mai mult până la destinație. Pentru ceilalți, de la vagoanele de clasa a 2-a, întârzierea de peste două ore a fost prilej de nervi întinși la maximum.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole