spot_img
miercuri, decembrie 7, 2022
spot_img

Licitație la CFR pentru repararea unui pod situat între stațiile Focșani și Putna Seacă, pe Magistrala 500

O licitație la CFR, cu o valoare estimată de peste un milion de lei, care vizează repararea unui pod situat între stațiile Focșani și Putna Seacă, pe Magistrala 500, a fost lansată miercuri în sistemul electronic de achiziții publice.

licitație la CFR

Obiectul licitației este ”Reparație pod km 207+852 linia 500 Ploiești-fir ÎI între stațiile Focșani și Putna Seacă-SRCF Galați”.

Concrfet, lucările se vor face în vederea eliminării defectelor care impun la acest moment restricționarea vitezei de circulație feroviare peste pod. Pentru atingerea scopului declarat se va face nominalizarea soluției de reparație cu păstrarea tablierului metalic existent, întocmirea proiectului tehnic și respectiv execuția lucrărilor de reparație, conform cerințelor din caietul de sarcini.

Licitație la CFR. Se cere experiență similară

Valoarea totală estimată este de 1.076.468,07 lei. Se solicită experiență similară – lista lucrărilor realizate într-o perioadă care acoperă cel mult ultimii cinci ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Experiența similară se va demonstra prin prezentarea unui contract sau mai multe contracte din care să reiasă executarea de lucrări similare în ultimii cinci ani în valoare individuală/cumulată de minimum 900.000 de lei fără TVA.

Cuantumul garanției de participare este de 10.764,68 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10.09.2019, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 10.01.2020.

Ultimele Articole