miercuri, mai 1, 2024
spot_img

Automotor în flăcări în vestul țării. Călătorii s-au autoevacuat până la venirea pompierilor

Pompierii din județul Timiș au fost nevoiți să intervină, marți după amiază, la un automotor în flăcări pe secția de circulație 217.

Este vorba despre un automotor în care erau aproximativ 60 de persoane şi care, în momentul în care au izbucnit flăcările, staţiona în Gara Hodoni, transmite Sursa de Vest.

”A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și au fost trimise la locul evenimentului două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La locul intervenției a fost alocată o ambulanță SAJ. În sprijinul pompierilor a intervenit SVSU Satchinez”, transmite ISU Timiş.

Automotor în flăcări. Focul a fost stins de pompieri

Trenul R 2625 operat de SNTFC CFR Călători cu automotorul AM 2037 se deplasa pe ruta Timișoara Nord-Lovrin, iar în momentul în care au observat flăcările de la compartimentul motor şi fumul dens călătorii au coborât imediat, în siguranţă.

Astfel, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au reuşit să stingă focul, înainte ca acesta să se extindă. ”La sosirea la locul interventiei, s-a constatat că incendiul se manifesta cu degajări de fum la compartimentul motor. S-au autoevacuat în siguranță aproximativ 60 de persoane, fără a necesita îngrijiri medicale. Pompierii au intervenit pentru lichidare și evacuarea fumului din vagon”, mai spun cei de la ISU Timiş.

Până la ora publicării acestei știri, responsabilii CFR Călători nu au anunțat nimic oficial. Dacă o vor face, cel mai probabil vor spune că a fost vorba de o ”degajare de fum”, nu de un incendiu.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole