joi, mai 2, 2024
spot_img

UP extinde parteneriatul pentru servicii de transport de marfă

STG și Union Pacific Railroad au semnat o prelungire a parteneriatului lor pe termen lung pentru a le oferi clienților servicii feroviare mai bune în vederea livrării de bunuri și produse către consumatori, asigurând în același timp continuitatea și excelența în cadrul lanțului de aprovizionare al națiunii.

„Suntem extrem de încântați de acest parteneriat. Acest nou contract va ajuta STG cu traiectoria noastră de creștere, continuând în același timp o relație care reflectă valorile noastre și viziunea noastră pentru viitorul intermodal”, a declarat Tyler Holtgreven, vicepreședinte senior al operațiunilor la STG Logistics.

Transportul de marfă pe calea ferată oferă o varietate de beneficii, inclusiv reducerea emisiilor de carbon, ceea ce o face o opțiune responsabilă din punct de vedere ecologic. De asemenea, transportul feroviar oferă soluții rentabile pentru transportul de marfă pe distanțe lungi, ceea ce duce la eficiență economică și sustenabilitate pentru clienți.

„Suntem mândri de istoria lungă și de succes pe care o împărtășim cu STG Logistics. Parteneriatul nostru reflectă angajamentul reciproc de a oferi clienților noștri servicii sigure, fiabile și responsabile din punct de vedere ecologic”, a declarat Kari Kirchhoefer, vicepreședinte senior – Marketing și vânzări, Union Pacific Railroad.

STG și Union Pacific colaborează de mai bine de trei decenii pentru a oferi servicii mai bune pe o rețea extinsă. STG este unul dintre principalii furnizori naționali de servicii logistice containerizate, inclusiv transport intermodal bazat pe active, maritim și feroviar.

Pentru a le oferi clienților săi servicii și calitate sporite, Union Pacific a anunțat recent că va investi 3,4 miliarde USD până la sfârșitul acestui an pentru a-și întreține infrastructura și instalațiile. Operatorul feroviar american va investi 1,9 miliarde USD (reprezentând 56% din planul de capital) pentru modernizarea și înlocuirea infrastructurii feroviare (șine, traverse și balasturi), iar 600 de milioane USD vor fi utilizate pentru achiziționarea și modernizarea flotei de locomotive, inclusiv a echipamentelor.

În cadrul programului de investiții al Union Pacific, compania va continua să modernizeze flota de locomotive, modernizând unitățile de bază mai vechi. În 2022, compania feroviară a semnat un acord-cadru cu Wabtec pentru modernizarea a 600 de locomotive, reprezentând cea mai mare investiție în locomotive modernizate din istoria industriei feroviare din SUA.

IN THE SPOTLIGHT

Târgul de Carieră Feroviară în România, 12-14 iunie în format hibrid: fizic și online

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șină, se va desfășura în format...

Ultimele Articole