spot_img
luni, ianuarie 24, 2022
spot_img

Consens SRL – echipamente, instalații și aparate de măsură şi control

CONSENS - aparate de măsură şi controlConsens SRL din Sf Gheorghe, jud Covasna, companie înființată în anul 2006, este furnizor de aparate de măsură şi control, instrumente de măsură potrivit pentru orice aplicaţie, sisteme de măsurat diametre cu LASER, cântare, markere Industriale/ markaj Industrial, instalații pentru reciclare și separare a lichidelor contaminate cu ulei, emulsii.

Consens SRL a început colaborarea în anul 2019 cu Metalelektro Méréstechnika SRL, succesorul legal al departamentului de metrologie al societății Metalelektro SRL fondată în 1991.

Peste douăzeci de colegi înalt calificați, plini de entuziasm și creativitate, folosesc cunostințele și experiența cumulate, în diferite domenii. Drept urmare, au fost dezvoltate peste 40 de tipuri diferite de dispozitive speciale de măsurat și mii de exemplare produse. Ca urmare, experiența dobândită în timpul serviciilor de măsurare a fost integrată în mod continuu în dezvoltarea dispozitivelor.

Fără îndoială, îndrumarea specialiștilor noștri, atelierele bine echipate și capacitatea de producție asigură progresul ideii de la prototip până la producția în serie.

Așadar, veți avea la dispoziție servicii complexe începând cu mecanică, electronică și dezvoltare de software, urmată de proiectare, modelare și testări. Astfel, aparatele de măsurat pot fi integrate într-un sistem.

Suntem încurajați să oferim soluții în domenii speciale care ne asigură un rol determinant pe piață.

Cooperarea cu instituțiile științifice asigură aplicarea tehnologiilor moderne de ultima oră.

Consens SRL livrează următoarele echipamente, instalații și aparate de măsură şi control:

 • Dispozitive de măsurat temperatura șinelor
 • Dispozitive pentru examinarea joantelor și sudurilor
 • Dispozitive pentru defectoscopia și controlul geometriei șinelor
 • Dispozitiv pentru măsurarea fisurilor de oboseală a contactului de rulare
 • Dispozitive de măsurat starea, poziția și condiția căii ferate
 • Alte dispozitive legate de întreținerea căii
 • Măsurarea liniei de contact
 • Diagnosticul pistei dinamice
 • Sistem de măsurare online
 • Dispozitiv pentru verificarea distanței dintre fețele interioare ale bandajelor roților vagoanelor de călători
 • Dispozitiv pentru verificarea distanței dintre fețele exterioare ale buzelor bandajelor roților vagoanelor de călători

Date complete de contact găsiți în Catalog Feroviar la pagina Consens SRL.


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

Club Feroviar și-a propus să vină în ajutorul companiilor, organizațiilor și instituțiilor care activează și influențează domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină din România. Modul în care ne-am gândit să facem acest lucru este de a pune la dispoziția dumneavoastră câteva instrumente gratuite de promovare, care vă pot crește vizibilitatea, notorietatea și care vă pot facilita procesul de recrutare.

Primul dintre acestea este Catalog Feroviar, soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă vă rugăm să ne contactați la office@catalogferoviar.ro.

Ultimele Articole