sâmbătă, iunie 3, 2023
spot_img

Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar – Catalog Feroviar

Club Feroviar și-a propus să vină în ajutorul companiilor care activează în domeniul feroviar românesc și cel al transportului urban pe șină. Modul în care ne-am gândit să facem acest lucru este de a pune la dispoziția dumneavoastră câteva instrumente gratuite de promovare, care vă pot crește vizibilitatea, notorietatea și care vă pot facilita procesul de recrutare. Primul dintre acestea este Catalog Feroviar, soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar.

Catalog Feroviar - solutia de a te prezenta gratuit

Ce vă oferim?

Club Feroviar inaugurează secțiunea „Industria feroviară românească” pe prima pagină a site-ului www.clubferoviar.ro.  În această secțiune fiecare companie/organizație/instituție care are profilul completat în Catalog Feroviar poate beneficia de publicarea gratuită a unui articol de prezentare. Catalog Feroviar se adresează tuturor factorilor implicaţi în sistemul de transport pe şină şi adună cele mai importante informaţii despre instituţii şi companii implicate în activitatea feroviară, produsele şi serviciile oferite de acestea.
Articolul va fi preluat și pe site-urile www.cfir.ro si www.catalogferoviar.ro.

Articolele care vor fi publicate la această rubrică vor conține informații despre:

  • instituția prezentată: istoric, misune, valori
  • sigla companiei și minimum o poză, dar nu mai mult de trei, de o calitate bună, care sunt reprezentative pentru activitatea desfășurată
  • descrierea companiei: istoric, misune, valori
  • prezentarea produselor și/sau serviciilor oferite
  • menționarea câtorva din proiectele de succes, din domeniul feroviar, în care a fost implicată compania

Catalog Feroviar - solutia de a te prezenta gratuit


Catalog Feroviar, soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar 2006 - solutia de a te prezenta gratuitCatalog Feroviar, apărut pentru prima dată în anul 2006, cuprinde în capitolele sale, structurate în funcție de domeniul de activitate, toate companiile din domeniul feroviar și din cele conexe care își desfășoară sau doresc să-și desfășoare activitatea în România.

Relansat în 2017 în forma online, Catalog Feroviar își dorește să continue tradiția celor 9 ediții tipărite în perioada 2006-2014 și să se constituie într-un instrument de lucru foarte practic, mai ales atunci când căutaţi să stabiliţi noi relaţii de afaceri.

Acesta se adresează tuturor factorilor implicaţi în sistemul de transport pe şină şi adună cele mai importante informaţii despre instituţii şi firme implicate în activitatea feroviară, produsele şi serviciile oferite de acestea. Aşadar, este vizată o comunicare mai eficientă, o capacitate mai rapidă de identificare a oportunităţilor de afaceri şi a potenţialelor parteneriate de succes.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă vă rugăm să ne contactați la office@catalogferoviar.ro.


Carieră Feroviară în România (CFiR)

Prima platforma de recrutare de nișă, dedicată exclusiv industriei feroviare și serviciilor adiacente – cel de-al doilea serviciu pus gratuit la dispoziția companiilor din domeniul feroviar și trasportului urban pe șină – va fi prezentat intr-un alt articol.

Cariera Feroviara in Romania CFiR

Ultimele Articole