marți, septembrie 26, 2023
spot_imgspot_img

Accident pe șoseaua Ștefan cel Mare din București. O ambulanță a intrat într-un tramvai

Un accident pe șoseaua Ștefan cel Mare din Capitală s-a produs vineri după amiază, când o ambulanță a lovit în plin un tramvai al Societății de Transport București.

Din primele informații, șoferul unei ambulanțe a scăpat autovehiculul de sub control și a intrat direct într-un tramvai. Ambulanța ar fi plecat de la Spitalul Floreasca, iar șoferul acesteia a izbit în plin un tramvai care circula pe șoseaua Ștefan cel Mare, pe inelul principal.

Conform surselor de la fața locului, nu au fost înregistrate victime la locul accidentului. Forțele de ordine au intervenit pentru a elibera șinele de tramvai și pentru a fluidiza traficul în zonă.

Accident pe șoseaua Ștefan cel Mare. Precizările STB

Accidentul a fost anunțat printr-o postare pe contul oficial de Twitter al STB: ”Linia 1 – blocată în zona Șos. Ștefan cel Mare/Dr. Grozovici, pe sensul spre Pasaj Victoria. Cauza: eveniment de circulație”.

Apoi, STB a venit cu următoarele precizări, într-un comunicat: ”Pe Șoseaua Ștefan cel Mare/ Dr.Grozovici, sens Pasaj Victoria, un tramvai din linia 1 s-a tamponat frontal cu o ambulanță. Nu sunt persoane accidentate. Circulația tramvaielor s-a reluat. Blocarea și devierea tramvaielor liniei 1 au durat timp de 35 de minute (13:05 – 13:40).

Tramvaiul afectat a fost unul vechi, de tip V3A. Dacă ar fi fost vorba de un tramvai nou Imperio, căci și acest model circulă pe linia respectivă, daunele ar fi fost mult mai mari.

Ultimele Articole