marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Programul STB și Metrorex în minivacanța de 1 Mai și de Sărbătorile Pascale

Cei doi operatori de transport din București au anunțat programul STB și Metrorex în minivacanța de 1 Mai și de Sărbătorile Pascale.

”Având în vedere sărbătorirea Zilei Internaționale a Muncii, respectiv a Paștelui Ortodox, în perioada 01.05.2025 – 05.05.2024, liniile de transport public vor funcționa conform programului unei zile de duminică. Totodată, în Noaptea de Înviere, 04/05.05.2024, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 100, conform programului obișnuit”, a anunțat Societatea de Transport București printr-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Și TPBI a dat un comunicat prin care informează că în Noaptea de Înviere, linia de tramvai 41 va avea un program de funcționare prelungit, până la ora 03.00, pentru a asigura deplasările către Mânăstirea Cașin, important edificiu de cult ortodox. Astfel, în intervalul orar 23.20-03.00, tramvaiele liniei 41 vor circula la un interval de succedare de 20 de minute.Programul Metrorex în minivacanța de 1 Mai

La rândul lor, responsabilii Metrorex au anunțat, printr-un comunicat de presă dat publicității marți dimineață, programul circulației trenurilor de metrou pentru perioada zilelor libere de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale.

Astfel, în perioada 1 – 6 mai 2024, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. În noaptea de Înviere, 04/05 mai 2024, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 de minute.

”În situația înregistrării unor fluxuri mai mari de călători vor fi introduse în circulație trenuri suplimentare. Menționăm că accesul în metrou cu foc deschis (lumânări aprinse, candele aprinse etc) este strict interzis pentru evitarea oricăror evenimente nedorite. Metrorex transmite tuturor călătorilor și colaboratorilor săi cele mai bune gânduri, 1 Mai fericit și un Paște liniștit alături de cei dragi!”, se mai arată în comunicat.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole