luni, aprilie 29, 2024
spot_img

FOTO. Cum arată trenul chinez sosit în portul Constanța

Un ONG de prietenie România-China a postat fotografii cu trenul chinez sosit în portul Constanța.

Trenul a fost adus de nava BBC Naples, un cargou de mărfuri generale fabricat în 2010 cu tonaj brut de peste 6000 de tone sub pavilion Antigua și Barbados, potrivit informațiilor deținute de Club Feroviar.

Trenul chinez sosit în portul Constanța

Delegația chineză a vizitat Universitatea Andrei Șaguna, fiind întâmpinată și de reprezentanți ai ONG Asociația Română de Prietenie cu China.

Trenul CRRC are trei vagoane și se speră să intre în operare în aproximativ un an, până atunci urmând să treacă testele necesare pentru piața europeană.

Viteza maximă de funcționare a trenului este de 160 km/h. „Este un produs reprezentativ, sigur, fiabil și confortabil, îndeplinirea celor mai recente cerințe STI privind coliziunile, protecția mediului și prevenirea incendiilor. Cu boghiul independent pentru fiecare unitate, trenul are o întreținere convenabilă și o rată ridicată de utilizare a spațiului interior. Trenul este echipat cu două sisteme de semnalizare independente, care poate trece automat în funcție de modul semnalului de la sol. Trenul se bazează pe tehnologie cu podea joasă, ușa cu deschidere largă, dispozitivul de compensare a distanței platformei și rampa mobilă sunt adoptate pentru tren, aducând confort pasagerilor. Sunt furnizate diverse funcții și interfață om-mașină ușor de utilizat, satisfacerea nevoilor diversificate ale călătoriilor contemporane”, arăta acum trei ani producătorul chinez.

Trenul este destinat operatorului privat Astra TransCarpatic

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole