luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Regionala Constanța lansează reparații la construcții feroviare din Dobrogea și Bărăgan

Regionala Constanța a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări de reparații la construcții feroviare din Dobrogea și Bărăgan.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Întreținere și reparații curente la construcții și instalații aferente de pe raza SRCF Constanța”.

Valoarea totală estimată a contractului de tip acord cadru pentru o perioadă de doi ani este de 5.000.000 de lei, aproximativ un milion de euro.Ce presupun lucrările de reparații la construcții feroviare din Dobrogea și Bărăgan

Lucrările necesare a fi executate se referă la repararea sau înlocuirea elementelor de șarpantă, a învelitorilor din tiglă și tablă, refacerea hidroizolațiilor la acoperișurile terasă, repararea sau înlocuirea jgheaburilor sau a burlanelor, zugrăveli interioare și exterioare ale clădirilor, vopsitorii interioare și exterioare, înlocuirea tâmplăriei vechi care nu se mai poate repara, înlocuirea geamurilor sparte, înlocuirea pardoselilor degradate, înlocuirea de tronsoane din rețelele de alimentare cu apă potabilă și de canalizare în vederea limitării piederilor din rețele și reducerii cheltuielilor cu utilitățile, repararea sau înlocuirea instalațiilor sanitare, de încălzire, electrice, repararea și curățarea unor sobe de teracotă și a unor coșuri de fum, repararea platformelor, peroanelor și bordurilor din stațiile CF. Lucrările se vor executa la clădirile de pe raza SRCF Constanța utilizate în activitatea de exploatare și întreținere feroviară. Valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 1.250.000 de lei fără TVA, pentru o perioadă de șase luni.

Sunt vizate clădiri ale gărilor, magazii, WC-uri și alte imobile cu destinație feroviară de pe Magistrala 800 București-Constanța și de pe secțiile Constanța-Mangalia, Ciulnița-Călărași, Țăndărei-Fetești, Slobozia Nouă-Țăndărei, Medgidia-Tulcea și Medgidia-Negru Vodă (aceasta din urmă închisă traficului de călători de ani buni) și altele.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 27 mai 2024, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 27 august 2024.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC 25 de ani: Basm/Real. Ţinta comună – Realizarea proiectului

ARIC a organizat ieri, 18 aprilie, o Conferință aniversară la hotel Novotel București pentru a celebra 25 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, intitulat „Basm/Real...

Ultimele Articole