miercuri, septembrie 27, 2023
spot_imgspot_img

Schimbări în conducerea Keolis. Comitetul executiv a devenit majoritar feminin

Au fost decise schimbări în conducerea Keolis, filială a companiei franceze de transport feroviar SNCF, în urma cărora Comitetul executiv a devenit majoritar feminin.

Modificările la nivelul conducerii vor deveni efective de la data de 1 septembrie. Astfel, responsabilitatea activităților internaționale a fost reorganizată, a informat SNCF printr-un comunicat de presă dat publicității miercuri.

Laurence Broseta, director Internațional al Grupului UGI, se alătură grupului Keolis ca director general Internațional. Ea se va ocupa de Australia, America de Nord, zona Marea Britanie/Orientul Mijlociu/India și de China. Jan Kilström, directorul general al Keolis Suedia, a fost numit director general pentru Europa Continentală, poziție din care se va ocupa de Belgia, Danemarca, Olanda și Suedia. Amândoi vor face parte din Comitetul executiv al grupului.

Recrutări și permutări în conducerea grupului

Și la nivelul Franței, conducerea activităților a fost modificată. Annelise Avril a fost numită director general pentru Franța, Mari Rețele Urbane și se va ocupa de rețelele din Bordeaux, Lille, Lyon și Rennes, de divizia Grands Urbains (Amiens, Besançon, Caen, Chambéry, Côte Basque Adour, Dijon, Le Mans, Metz, Nancy, Orléans, Pau, Pays d’Aix, Perpignan, Strasbourg, Tours, Valenciennes), de filiala Hove (specializată în instrumente digitale) și de Cykleo (divizia care se ocupă de biciclete). Până acum, ea a fost director de Marketing, Inovare și Mobilitate al grupului.

Clément Michel a fost numit direcctor general pentru Franța, Ile-de-France și teritorii. El va fi responsabil de rețelele din Ile-de-France și alte teritorii (interurbane și urbane), de Keolis Santé și de Kisio Services & Conseil. El a fost până acum director de Resurse Umane al grupului.

De asemenea, Lydie Jallier, până acum director de Recrutare și de Talente la societatea Safran, se alătură grupului Keolis ca director de Resurse Umane, în locul lui lément Michel. Responsabilitatea activităților de Sănătate și Securitate și a proiectului Keolis Way a fost încredințată lui Pierre Gosset, director Industrial. Pe de altă parte, Frédéric Baverez, director executiv pentru Franța și președinte al EFFIA, și Arnaud Van Troeyen, director internațional adjunct, au părăsit grupul.

În urma acestor schimbări în conducerea Keolis, Comitetul executiv al grupului, condus de Marie-Ange Debon, este format din cinci femei și trei bărbați.

Ultimele Articole