marți, octombrie 3, 2023
spot_imgspot_img

„Ziua Portilor Deschise” la REVA Simeria

Compania anunta ca in data de 6 octombrie va organiza evenimentul „Ziua Portilor Deschise” si ii invita pe cei toti interesati sa afle mai multe detalii despre ceea ce presupune repararea, modernizarea si proiectarea vagoanelor, sa viziteze sediul fabricii REVA Simeria, la data anuntata, intre orele 10 – 15.

Localizata in Hunedoara, REVA Simeria este una dintre cele mai mari companii romanesti din domeniul reparatiilor, intretinerii si constructiei de material rulant, si cea mai mare din vestul tarii, detinută de consortiul Grampet Group.

 In acelasi timp, REVA este primul reparator de vagoane din Romania care a dobandit in anul 2012 certificarea ECM (Entity in Charge of Maintenance),  emisa de organismul de certificare elvetian Sconrail, conditie sine qua non pentru a activa pe piata europeana.

De asemenea, REVA Simeria detine autorizarile SNCF si VPI/DB. Acestea au fost obtinute de la cele mai exigente autoritati de material rulant din Europa, ca urmare a realizarii unor investitii semnificative in tehnologie si in instruirea personalului. Investitiile in pregatirea resursei umane si modernizarile echipamentelor au fost cheia acestui succes, care a atras principalii detinatori de vagoane din Europa de Vest.

Pentru mai multe detalii, vizitati https://www.facebook.com/REVA-SA-Simeria-131631913580705/

 

Abonați-vă la Newsletter, accesând link-ul https://clubferoviar.ro/abonare-newsletter/, sau urmăriți-ne pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/clubferoviar/,  pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri si anunțuri de angajare din sectorul feroviar din România.

Ultimele Articole