vineri, mai 17, 2024
spot_img

Ziua porților deschise la Express Service-Bulgarian Locomotives din Ruse

O locomotivă produsă la uzinele Faur care a fost modernizată pentru căile ferate bulgare va putea fi văzută sâmbătă, la Ziua porților deschise la Express Service-Bulgarian Locomotives din Ruse.

„Vrem să arătăm tuturor ce am făcut în ultimul an. Vă invităm pe toți la fabrică pe 12.03. (sâmbătă) pentru privit, probat sau doar făcut o poză noii locomotive. Aceasta este cea mai recentă actualizare de la Ruse despre locomotiva 77-002, care va pleca apoi în septembrie. Suntem complet deschiși cu toată lumea – așa cum am fost în toată această perioadă de modernizare”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a reparatorului bulgar privat de material rulant.Express Service va prezenta toate detaliile modernizării locomotivei

Compania bulgară de reparații material rulant va prezenta cu acest prilej toate detaliile tehnice ale modernizării locomotivei în cadrul primului contract derulat cu Căile ferate bulgare BDZ.

„Sâmbătă, toată lumea va avea ocazia să vadă locomotiva, să-i pornească motorul, să stea în cabină, să se bucure de noua interfață. Aceasta este cea mai digitală și eco-friendly locomotivă din parcul BDZ și suntem extrem de mândri de actualizare. Vom aprecia prezența tuturor celor implicați în proiect, în special: persoane care au urmărit cu interes reparația liniei înguste; colegii de la uzină, cu copiii lor; toți cetățenii din Ruse; ministrul Nikolai Sebev, care a văzut locomotiva într-o fază anterioară; foști și actuali responsabili ai BDZ implicați în modernizare și colegii noștri de seamă din depou; jurnaliști implicați în zona transporturilor”, se mai arată în postare.

IN THE SPOTLIGHT

Operatorii și industria feroviară se reunesc la Conferințele Club Feroviar – 22 și 23 mai, Constanța

CONFERINȚELE CLUB FEROVIAR - Operatorie Feroviară & Material Rulant -   Operatorii feroviari se reunesc la Constanța în zilele de 22 și 23 mai pentru a discuta...

Ultimele Articole