spot_img
joi, octombrie 28, 2021
spot_img

Ziua Libertății de Mișcare. Concurs de fotografie organizat de CFR Călători

Vineri, 24 septembrie 2021, Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA sărbătorește Ziua Libertății de Mișcare (ZLM)prin organizarea unui concurs de fotografie.

Cei care doresc să participe la concursul ZLM trebuie să aibă cel puțin 16 ani și să trimită fotografii originale care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenurile CFR Călători, la adresa presa@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link, prin intermediul oricărui portal de transmitere de fişiere (precum https://ro.filemail.com/https://wetransfer.com/  etc.).

Concursul se va derula de la data de 24 septembrie 2021, ora 00:00 până la data de 30 septembrie 2021, ora 24:00, a anunțat joi după-amiază, printr-un comunicat de presă, operatorul feroviar de stat.

Ziua Libertății de Mișcare. Premiul cel mare – o călătorie în Europa 

Premiul cel mare al concursului este un bilet de călătorie cu trenul în Europa – Interrail Global Pass. Acesta are valabilite o lună și poate fi utilizat și pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Data începerii călătoriei cu Interrail Global Pass poate fi stabilită cu o anticipație maximă de 90 de zile de la momentul ridicării biletului de la sediul CFR Călători din București (cel mai târziu, 31 decembrie 2021).

Detalii despre condițiile de participare și despre celelalte premii sunt disponibile în Regulamanetul concursului ZLM 2021 postat pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

RECOMANDĂRI

Ultimele Articole