spot_img
sâmbătă, august 13, 2022
spot_img

Ziua Libertății de Mișcare. Concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei cu trenul

Pentru al cincilea an la rând, CFR Călători marchează Ziua Libertății de Mișcare prin organizarea unui concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei cu trenul și despre mobilitate.

Ziua Libertății de Mișcare

Data de 24 septembrie este ziua în care companiile de transport de sub tutela Ministerului Transporturilor sărbătoresc Ziua Libertății de Mișcare (ZLM).

Dacă ai cel puțin 16 ani și dorești să participi la concursul ZLM trebuie să trimiți fotografii originale care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenul, la adresa presa@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link, prin intermediul oricărui portal de transmitere de fişiere (precum https://ro.filemail.com/, https://wetransfer.com/ etc.).

Concursul se va derula de la data de 24 septembrie 2019, ora 00:00 până la data de 30 septembrie 2019, ora 12:00.

Ziua Libertății de Mișcare. Premii atractive puse la bătaie

După încheierea concursului, CFR Călători va realiza un Top 10 al celor mai bune imagini, iar imaginea nr. 1 din top va fi premiată cu două bilete de călătorie cu trenul în Europa  – Interrail  Global Pass (pentru persoana câștigătoare + însoțitor), cu valabilitate de o lună, la clasa 1.

Biletul Interrail Global Pass permite efectuarea unui număr nelimitat de călătorii în 31 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea cu vaporul între Italia şi Grecia. Data începerii călătoriei cu Interrail Global Pass poate fi stabilită cu o anticipație maximă de 90 de zile de la momentul ridicării biletelor de la sediul CFR Călători din București (cel mai tâziu 29 noiembrie 2019). De asemenea, biletul poate fi utilizat și pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Ultimele Articole