spot_img
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
spot_img

S-au anunțat câștigătorii concursului Ziua Libertății de Mișcare 2021, organizat de CFR Călători

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA a anunțat luni câștigătorii concursului Ziua Libertății de Mișcare 2021.

„Concursul a reunit foarte multe fotografii frumoase, iar câștigătorii sunt:

– Locul 1:  T. Bârza

– Locul 2:  A. Popoviciu

– Locul 3: D. Michi și C. Merisanu

Îi felicităm pe câştigători și le mulţumim tuturor celor care au participat la concurs. Reamintim că premiul oferit în cadrul acestui concurs pentru câștigătorul locului 1 constă într-un bilet de călătorie cu trenul în Europa – Interrail Global Pass. Câștigătorii au fost informați prin e-mail, la adresa folosită pentru înscriere. Rămâneți alături de noi și participați la următorul concurs ZLM. Până atunci, multe călătorii cu trenul și fotografii frumoase!”, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a operatorului feroviar de stat.

Concursul pentru Ziua Libertății de Mișcare 2021, lansat la finele lunii septembrie

Vineri, 24 septembrie 2021, CFR Călători SA a sărbătorit Ziua Libertății de Mișcare (ZLM), prin organizarea unui concurs de fotografie.

Pentru înscrierea la concursul ZLM, trebuia ca doritorii să aibă cel puțin 16 ani și să trimită fotografii originale care să promoveze ideea libertății de mișcare cu trenurile CFR Călători, la adresa presa@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link, prin intermediul oricărui portal de transmitere de fişiere (precum https://ro.filemail.com/, https://wetransfer.com/ etc.).

Inițial, CFR Călători a anunțat că concursul se va derula de la data de 24 septembrie 2021, ora 00:00 până la data de 30 septembrie 2021, ora 24:00.

Ultimele Articole