spot_img
miercuri, august 10, 2022
spot_img

Arcada Company, constructorul legăturii feroviare Gara de Nord-Aeroport Otopeni, partener la Zilele Feroviare

Firma gălățeană Arcada Company, cea care și-a asumat provocarea de a construi în timp record legătura feroviară Gara de Nord-Aeroport Otopeni, este partener la Zilele Feroviare, eveniment care va avea loc în perioada 8-9 octombrie la București.

Zilele Feroviare

Potrivit datelor oficiale ale Ministerului Finanțelor, anul trecut Arcada Company a realizat o cifră de afaceri netă de 105.508.332 lei, echivalentul a aproximativ 23 milioane de euro. Profitul net s-a ridicat în 2018 la 6.760.926 lei, adică circa 1,5 milioane de euro. Tot conform raportărilor de la Finanțe, compania gălățeană avea la nivelul lui 2018 un număr mediu de angajați de 583.

Arcada Company este lider național în construcția de poduri, în special de cale ferată. Printre lucrările emblematice ale firmei se numără reabilitarea în timp record a podurilor dunărene de la Fetești și Cernavodă. De asemenea, Arcada a realizat multe poduri metalice pe mai multe tronsoane feroviare care au fost modernizate, un exemplu în acest sens fiind Câmpina – Predeal.

Acum, compania lucrează la construcția liniei ferate care va face legătura între Gara de Nord din București și Aeroportul Internațional Henri Coandă, care trebuie să fie gata înainte de Euro 2020.

Zilele Feroviare, eveniment de prestigiu

Zilele Feroviare 2019 reprezintă cea mai mare și relevantă conferință și expoziție feroviară din România. Sute de profesioniști și lideri de piață din domeniu participă an de an la Zilele Feroviare, într-un eveniment cu tradiție și rezonanță în industria de profil din România. Anul acesta, evenimentul se află la a 14-a ediție.

Ultimele Articole