spot_img
miercuri, februarie 8, 2023
spot_img

Zilele Feroviare 2022 – cel mai important eveniment feroviar ”business to business” din România

Club Feroviar și Universitatea POLITEHNICA București, cu sprijinul Asociaţiei Industriei Feroviare din România (AIF), în parteneriat media cu AGERPRES și Jurnalul de Afaceri, organizează evenimentul strategic Zilele Feroviare 2022 – Summitul de Investiţii Club Feroviar.

Evenimentul va avea loc în perioada 22-24 martie, la Universitatea Politehnica Bucureşti, Facultatea de Transporturi.

Zilele Feroviare – Summit-ul de Investitii Club Feroviar este primul eveniment exclusiv feroviar din România dedicat investitorilor, managerilor de TOP din domeniu, dar și furnizorilor de echipamente, servicii și produse specifice. Evenimentul, ajuns anul acesta la a XVI-a ediție, reprezintă o platformă de comunicare între operatorii feroviari de transport, administratorii de infrastructură, reprezentanţii Guvernului şi cei ai industriei feroviare internaţionale.

Sute de profesioniști și lideri de piață participă an de an la Zilele Feroviare, în București, într-un eveniment cu tradiție și cu rezonanță în industria feroviară din România.

AFLA MAI MULTE DESPRE SUMMIT PE www.summit.clubferoviar.ro

Zilele Feroviare 2022. Laboratorul mobil de la Siemens ajunge la Universitatea POLITEHNICA București

În prima zi, temele dezbătute oferă participanţilor posibilitatea de a afla detalii importante cu privire la strategiile pentru revitalizarea sistemului feroviar în post-pandemie, la contribuția acestuia la provocările impuse de contextul climatic actual, precum şi la stabilirea obiectivelor Uniunii Europene și modalitatea de a le atinge.

A doua zi a evenimentului va fi structurată în două paneluri, unul dedicat infrastructurii feroviare și altul dedicat transportului de marfă, călători și urban. Expoziția din cadrul summitului oferă posibilitatea de prezentare a produselor și serviciilor în fața unui public specializat și de a întâlni persoane cheie care acționează pe piața feroviară.

Laboratorul mobil care expune tehnologie feroviară de la Siemens Mobility va ajunge și în România, în curtea Universității Politehnica București, iar pe parcursul summit-ului vor fi prezentate inovații în digitalizare, conectivitate și infrastructură în cloud.

Experții Siemens Mobility vor face o demonstrație live către parteneri și clienți a produselor din portofoliul digital și de infrastructură feroviară, cum ar fi ETCS L3, BIM, VIM și altele.

Ultimele Articole