spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

Summitul Zilele Feroviare. voestalpine Railway Systems, soluții pentru prelungirea duratei de viață a macazurilor

În contextul în care majoritatea aparatelor de cale din România necesită în cel mai bun caz reparații, dacă nu chiar înlocuirea lor totală, voestalpine Railway Systems Romania a prezentat la Zilele Feroviare – Summitul de Investiții Club Feroviar soluții tehnice revoluționare.

Prezentarea ofertei companiei din Buzău (fostă VAE Apcarom) a fost făcută de Laurențiu Albu, vicepreședinte senior pentru inginerie.

Acele macazurilor de raze mici și medii sunt expuse unor eforturi foarte mari atât în plan vertical, cât și în plan orizontal. Efectul eforturilor în plan orizontal este uzura laterală a acelor, uzură care duce în final la desprinderi de material.

Aici intervine în mod inovator Soluția TOZ Plus, prezentată de voestalpine Railway Systems. Concret, acele macazului sunt consolidate la coroană, pe țoață suprafața de lipire, obținându-se astfel o reducere semnificativă a desprinderilor de material. Consolidarea acului crește continuu începând de la vârf până în zona critică, după care începe să scadă.

Soluția TOZ Plus reduce semnificativ desprinderile de material, crește durata de viață a acelor, iar fălcile de macaz sunt interschimbabile cu cele existente. Soluția este folosita în Austria (ÖBB), Elveția (SBB, BLS), Spania (RENFE), Ungaria (MAV), Turcia (TCDD)  începând din anul 2018.

Prezentarea făcută de voestalpine Railway Systems o puteți consulta integral aici:

voestalpine 220322_TOZ_400UHC_vaRSRO_0.1Summitul Zilele Feroviare, cel mai important eveniment feroviar ”business to business” din România

Club Feroviar și Universitatea Politehnica București, cu sprijinul Asociaţiei Industriei Feroviare din România (AIF), în parteneriat media cu AGERPRES și Jurnalul de Afaceri, organizează evenimentul strategic Zilele Feroviare 2022 – Summitul de Investiţii Club Feroviar.

Evenimentul se desfășoară în perioada 22-24 martie, la Universitatea Politehnica Bucureşti, Facultatea de Transporturi. Zilele Feroviare – Summitul de Investiții Club Feroviar este primul eveniment exclusiv feroviar din România dedicat investitorilor, managerilor de TOP din domeniu, dar și furnizorilor de echipamente, servicii și produse specifice. Evenimentul, ajuns anul acesta la a XVI-a ediție, reprezintă o platformă de comunicare între operatorii feroviari de transport, administratorii de infrastructură, reprezentanţii Guvernului şi cei ai industriei feroviare internaţionale.

Sute de profesioniști și lideri de piață participă an de an la Zilele Feroviare, în București, într-un eveniment cu tradiție și cu rezonanță în industria feroviară din România.

AFLA MAI MULTE DESPRE SUMMIT PE www.summit.clubferoviar.ro

A doua zi a evenimentului este structurată în două paneluri, unul dedicat infrastructurii feroviare și altul dedicat transportului de marfă, călători și urban. Expoziția din cadrul summitului oferă posibilitatea de prezentare a produselor și serviciilor în fața unui public specializat și de a întâlni persoane cheie care acționează pe piața feroviară.

Ultimele Articole