spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

Atelierele CFR Grivița, partener la Zilele Feroviare 2019. Firmă de tradiție în repararea de material rulant

Societatea de reparații material rulant Atelierele CFR Grivița este partener la Zilele Feroviare 2019, eveniment care se va desfășura în perioada 8-9 octombrie la București.

Zilele Feroviare 2019

 

Atelierele CFR Grivița SA este o societate reparatoare de material rulant cu specific și tradiție în efectuarea serviciului de întreținere, reparare, modernizare și reconstrucție a vagoanelor de călători. De asemenea, în cadrul societății sunt întreținute și reparate o gamă largă de vagoane de marfă.

Uzina Atelierele CFR Grivita a fost înființată în anul 1897 pentru reparația locomotivelor cu abur și a vagoanelor de călători, parcurgând în decursul timpului o serie de etape în evoluția tehnică și tehnologică, pentru a deține în prezent o poziție de vârf în rândul reparatorilor de vagoane de călători pentru traficul intern și internațional a vagoanelor cu regim special, dormitoare, cușete, restaurante, saloane, trenuri de epocă și vagoane pentru uzul administrației, se arată pe site-ul companiei.

Zilele Feroviare 2019. Ateleriele CFR Grivița, cifră de afaceri de 10 milioane de euro

Potrivit datelor publice ale Ministerului Finanțelor Publice, anul trecut compania a avut o cifră de afaceri netă de 47.680.991 lei, echivalentul a aproximativ 10 milioane de euro.

La nivelul anului 2018, societatea din Sectorul 1 al Capitalei a avut un număr mediu de 356 de angajați, potrivit aceleiași surse.

Ultimele Articole