Wrocław organizeaza licitatie pentru 40 de vehicule light rail

Wrocław Municipal Transport, autoritatea de transport din orasul polonez, a anuntat o licitatie pentru furnizarea a 40 de vehicule light rail (metrou usor). Livrarea acestora ar trebui sa fie finalizata pana in 2019.

Vehiculele  trebuie să aibă componentele de acționare (invertoare, motoare, convertizoare) și sistemul de climatizare deja produs și utilizat perioadă de cel puțin 2 ani. Contractantul trebuie să furnizeze, de asemenea, echipament specializat.

Wrocław Municipal Transport estimează că acest contract se va ridica la valoarea de cel puțin 192 milioane zloti (51 milioane USD).

Termenul de depunere a ofertelor este de 3 iulie. Licitația este deschisă companiilor care au livrat în ultimii trei ani cel puțin 20 de tramvaie cu podea, complet sau parțial, joasa, tramvaie echipate cu componente de acționare (invertoare, motoare, convertizoare) și sistem de climatizare deja produs și utilizat perioadă de cel puțin 2 ani.

În perioada următoare, Wrocław planifică o extindere semnificativă a rețelei de tramvai, dat fiind că pentru anul 2022 se preconizeaza  implementarea a șase linii noi cu o lungime de aproximativ  15 kilometri.