miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

Workshopuri la Târgul de Carieră Feroviară în România – informații și demonstrații practice de la HR Design și AFER

Reprezentanți ai Autorității Feroviare Române – AFER și ai HR Design Consulting vor fi prezenți la Târgul de Carieră Feroviară în România, în Gara de Nord București, pentru a-ți oferi, în cadrul a două workshopuri, informații care te pot ajuta în carieră.

Astfel, pe 13 iunie, de la ora 12.00, Laurențiu Zaharia de la AFER va susține workshopul cu tema ”Vrei să înveți prin practică și testare?”, iar de la ora 14.00 Andrei Vuță de la HR Design Consulting îți va da câteva sfaturi despre cum să te pregătești pentru un interviu de angajare la workshopul ”Trenul Carierei: Destinația – Interviul Perfect”.

Vei putea urmări workshopurile atât live, la Târgul de Carieră Feroviară în Gara de Nord București, pe culoarul care face legătura între intrarea de la coloane și peronul central, cât și online pe pagina noastră de facebook.

Ne-am dori totuși să ne dai un semn că vei participa la unul sau ambele workshopuri înregistrându-te și adresând întrebările tale, astfel încât vorbitorii să poată să îți transmită cele mai bune informații și, în același timp, să poată estima audiența pe care o vor avea.


Carieră Feroviară în România(CFiR) și AFER te invită în Gara de Nord București sau online, pe 13 iunie, de la ora 12.00, în cadrul Târgului Carierei Feroviare în România, să participi la workshopul cu tema ”Vrei să înveți prin practică și testare?

În cadrul workshopului vei putea afla (și, bineînțeles, pune întrebări) despre:

 • metoda elementelor finite pentru inginerii feroviari;
 • cum poti masura forte sau acceleratii la vehiculele feroviare;
 • cum poti determina nivelul presiunii acustice (nivelul de zgomot).

Gazda noastră va fi Nicușor Laurențiu Zaharia, Şef Serviciu Laboratoare Material Rulant în cadrul AFER, care va fi însoțit de câțiva colegi de-ai săi pentru a-ți răspunde la toate întrebările și a te ajuta la testele pe care le vei face.


Carieră Feroviară în România(CFiR) și HR Design Consulting te invită în Gara de Nord București sau online, pe 13 iunie, de la ora 14.00, în cadrul Târgului Carierei Feroviare în România, să participi la workshopul cu tema ”Trenul Carierei: Destinația – Interviul Perfect”

Pe parcursul celor 45 de minute vei putea afla de la de Andrei Vuță, Partener în cadrul HR Design Consulting despre:

 • Interviu
  • cum să te pregătești înainte de un interviu
  • ce să (nu) faci în timpul lui
  • ce trebuie să faci după
  • soluții de follow-up cu angajatorii

 

”Târgul de Carieră Feroviară în România”, ajuns la cea de-a IX-a ediție a,  este organizat de Carieră Feroviară în România (CFiR), sub egida CNCF CFR SA, cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF)  și al Asociației Inginerilor Feroviari din România (AIFR), în parteneriat media cu AGERPRES și Club Feroviar.

Acest târg este punctul de întâlnire între viitorii profesioniști și liderii industriei feroviare, oferind acces direct la informații despre oportunități de angajare, cursuri de calificare și stagii de practică. Este o ocazie ideală pentru a vă conecta cu angajatori de top și a descoperi cum puteți contribui la proiectele majore care formează viitorul transportului feroviar în România și în Europa.

Care sunt reperele acestei ediții a târgului?



Nu ratați șansa de a vă construi o carieră într-un domeniu de viitor!

Pregătiți-vă CV-ul și veniți să vă întâlniți cu reprezentanții unora dintre cele mai importante companii din domeniu. Înscrieți-vă la interviurile online în perioada 12-14 iunie și/sau vizitați Târgul de Carieră Feroviară în România din Gara de Nord București, în zilele de 13 și 14 iunie, pentru a descoperi oportunități de carieră în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină.


Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor CFiR: ALVIROMAstra Trans CarpaticBAICONSElectromontajE-P RailISPCFKnorr-BremseMETCONF FERALLANOVATEXPORR ROMÂNIATIM RAIL CARGOTPF InginerieCONSIS PROIECTDB CARGO ROMANIADB ENGINEERING & CONSULTINGEgis RomâniaNOVATECH și STRABAG România, dar și al instituțiilor de învățământ și al asociațiilor profesionale și patronale cu care colaborăm: Facultatea de Transporturi din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul Universității Tehnice de Construcții București, Universitatea din Craiova, CENAFER, Asociația Industriei Feroviare (AIF), Asociația Inginerilor Feroviari din România (AIFR) și Organizația Patronală a Societăților Feroviare Private din România (OPSFPR).


Accesează site-ul CFiR, abonează-te la newsletter-ul nostru sau urmărește-ne pe social media (FacebookLinkedinTwitterInstagramTikTok) pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre ”Târgul de Carieră Feroviară în România” – ce companii își vor mai anunța prezența și care vor fi ofertele lor de carieră – locuri de muncă, înscrieri la cursuri de calificare, stagii de practică sau internshipuri.

Pentru mai multe informații despre târg, ne puteți contacta la adresa de email targ@cfir.ro sau la numărul de telefon 0371 314 475. Vom răspunde în intervalul orar 9.00 – 17.00, de luni până vineri.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole