Wi-Fi gratuit in Gara de Nord

CFR SA ofera, incepand cu 11 septembrie, acces gratuit Wi-Fi de mare viteza in Gara de Nord, un serviciu public disponibil permanent, care va permite pasagerilor si vizitatorilor sa navigheze pe internet.

Conectarea la internet se face pe baza de autentificare la reteaua wireless „CFR Infrastructura” (nume si adresa de e-mail) sau prin logare pe baza contului de Facebook si dupa acceptarea termenilor si condițiilor de utilizare a retelei wireless. Odata realizata autentificarea, portalul redirectioneaza utilizatorul pe pagina de internet a CFR SA, www.cfr.ro , unde pot fi consultate informatii de interes public privind transportul feroviar, sau se pot deschide noi pagini de Internet.

Noul serviciu de acces wireless gratuit la internet are acoperire atat la casele de bilete si in salile de asteptare pentru clasa I si a II-a, precum si pe peroanele centrale, trecerea de la o zona la alta fiind realizata automat, fara a fi necesara o nouă autentificare.

”Prin acest serviciu implementat in Gara de Nord, incercam sa ne apropiem tot mai mult de nevoile calatorilor, abordand o politica de interactionare directa cu asteptarile lor si sa tinem pasul cu evoluția noilor tehnologii”, a declarat Marius Chiper, director general al CFR SA.

Noul sistem wireless din Gara de Nord, implementat de compania Informatica Feroviara – filiala CFR SA, este gratuit si asigura acces simultan la internet pentru minimum 1000 de utilizatori autentificati.