[Webinariile CFiR] Prezentarea companiei și a mediului de lucru din Grup Feroviar Român și oferta de carieră – posibilități de calificare și de angajare

7 mai 2021

Marți, 11 mai 2021, începând cu ora 12:00, domnul Amedeo Neculcea, Director General Adjunct la Grup Feroviar Român, va susține o prezentare în cadrul seriei Webinariile CFiR, iar subiectele abordate vor fi prezentarea companiei și a mediului de lucru din GFR și oferta de carieră – posibilități de calificare și de angajare.

Webinariile CFiR reprezintă mediul perfect în care persoanele interesate de o carieră sau care lucrează deja în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină să primească informații de la reprezentanții companiilor, instituțiilor publice sau asociațiilor invitate să se prezinte pe ele și mediul de lucru și/sau să expună diverse probleme care privesc personalul. De asemenea, la aceste webinarii vor fi invitateți reprezentați ai instituțiilor de învățământ pentru a-și vor prezenta oferta educațională și perspectivele unei meserii după terminarea studiilor, cu scopul de a atrage resursa umană către acest domeniu.

Pentru a participa la Webinariile CFiR, care vor avea loc online prin intermediul aplicației Zoom, trebuie să vă înregistrați la fiecare în parte – cel sau cele care vă interesează.

Toate prezentările se vor încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri astfel încât participanții să primească toate informațiile de care au nevoie.

Progamul acestei zile va fi următorul:

10:00 Prezentarea Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri din cadrul UTCB va fi realizată de către domnul Decan conf. univ. dr. ing. Adrian Burlacu

11:00 Prezentarea Facultății de Transporturi din cadrul UPB – Programe de studii, departamente și laboratoare, program ERASMUS+ și sesiunea de admitere 2021; vor prezenta doamna Decan Conf. dr. ing. Ilona Mădălina Costea și domnul Prodecan Prof. dr. ing. Gabriel Popa

12:00 Prezentarea companiei și a mediului de lucru din Grup Feroviar Român și oferta de carieră – posibilități de calificare și de angajare va fi susținută de domnul Director General Adjunct Amedeo Neculcea

13:00 Oferta de cursuri CENAFER și perspectivele angajării în sistemul feroviar în contextul actual al nevoii de personal calificat în acest domeniu vor fi prezentate de către domnul Director General al CENAFER Mircea Dorobanțu

Prezentarea companiei Grup Feroviar Român

În cadrul prezentării vor fi descrise compania și mediul de lucru din cadrul ei, dar și facilitățile și beneficiile acordate angajaților.

Cea mai importantă componentă a prezentării va fi însă reprezentată de oportunitățile de carieră pe care Grup Feroviar Român le oferă începând de la cursurile de calificare pe care le organizează și posibilitățile de calificare internă, continuând cu ofertele de început de drum pentru studenții și absolvenții de facultate și terminând cu ofertele de locuri de muncă disponibile în cadrul companiei.


Prezentarea va fi susținută de domnul Amedeo Neculcea, Director General Adjunct la Grup Feroviar Român

De peste 20 de ani în domeniul transportului feroviar și al logisticii, dl Neculcea a lucrat la SNCFR CFR SA, CFR Marfă, Grampet și GFR.

După aproape 10 ani în domeniul exploatării feroviare in companii de stat (inginer, sef statie – Socola, șef al serviciului de trafic – Iasi), a intrat în sectorul privat ca șef al departamentului de servicii comerciale – marketing la Grupul Feroviar Român, devenind director comercial în 2008.

Între 2012 și 2015 a fost Director adjunct și Director General la GRAMPET Logistics, iar din ianuarie 2016 devine consilier pentru dezvoltarea proiectelor feroviare în cadrul GFR.

Începând din 2019, este, de asemenea, profesor asociat la Facultatea de Transporturi. Are contribuții majore în dezvoltarea mai multor aplicații IT feroviare și a publicat mai multe articole științifice în domeniul feroviar.

Absolvent al Facultății de Transporturi, Departamentul Tehnic de Transport de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, are o diplomă de master în logistică și este doctor în stiinte de inginerie  – domeniul ingineriei transporturilor.

Webinariile CFiR vor avea loc prin intermediul aplicației Zoom

Pentru a va participa la webinar trebuie să vă înregistrați dând click aici.

 

Pentru mai multe informații despre webinarii, ne puteți contacta la adresa de email webinar@cfir.ro sau prin chat-ul de pe www.cfir.ro, disponibil în intervalul orar 09-17, de luni până vineri.