spot_img
vineri, iulie 1, 2022
spot_img

Nimeni n-a vrut să repare WC-urile ecologice din trenuri ale CFR Călători. Se reia licitația

Licitația lansată pe 18 martie pentru reparații la WC-urile ecologice din trenuri ale CFR Călători a fost anulată, din lipsă de doritori. Acum, operatorul feroviar de stat a reluat procedura de achiziție.

WC-urile ecologice din trenuri WC ecologice ale CFR Călători

Precedenta licitație avea ca termen limită de depunere a ofertelor data de 24 aprilie, însă nu a fost nicio firmă interesată.

Vineri, 30 aprilie, în sistemul electronic de achiziții publice a fost publicat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Serviciul de reparaţie a echipamentelor electronice de tip controller din componența instalațiilor WC ecologice (SEMCO, SEMCO – cu diagnoză şi GLOVA)”.

Reparațiile respective vor fi făcute în Revizia de vagoane București Grivița și în Revizia de vagoane București Basarab. Este vorba de încheierea unui acord cadru, cu durata de un an de zile.

Valoarea totală estimată este de 342.874,7 lei, identică cu cea de la licitația anterioară, echivalentul a aproximativ 70.000 de euro.

Garanție de participare la licitația ce vizează WC-urile ecologice din trenuri

Garantia de participare la această licitație organizată de CFR Călători este în valoare de 3.428 de lei, valabilă 120 de zile de la termenul limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 27 iulie 2020, ora 15,00 (a fost lăsat un răgaz mai mare pentru depunerea ofertelor decât la precedenta procedură). Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 27 noiembrie 2020.

Ultimele Articole