spot_img
miercuri, octombrie 5, 2022
spot_img

VIDEO WC defect în tren. Vagonul s-a umplut de urină și fecale după ce a plecat din Mangalia

Un WC defect în tren le-a făcut marți seara călătoria insuportabilă celor care se întorceau de la mare cu garnitura RE 8006 operată de CFR Călători.

WC defect în tren locomotivă defectă electrificarea căii ferate Constanța-Mangalia

În garnitura care a plecat din Mangalia spre București, oamenii s-au trezit cu urină și fecale în spațiul destinat pasagerilor, relatează site-ul Știri pe Surse. Asta, după ce unul dintre WC-uri s-a defectat, iar excrementele umane au ajuns în vagon, printre călători.

Din tavan curgea apă, cel mai probabil de la  instalația de aer condiționat, iar  de la toaletă și din apropierea ei venea un miros insuportabil, au reclamat călătorii. Nu se știe exact cum s-a putut înfunda vasul toaletei, având în vedere că la aceste vagoane deversarea se face direct pe șinele de cale ferată (nu au rezervor).

Trenul R-E 8006 (Trenul Tineretului sau ”Iohannisul”) a plecat marți din Mangalia la ora 18,10, cu destinația Sibiu (unde va ajunge ca IR 1923), via București Nord. Garnitura fi trebuit să ajungă în Gara de Nord din București la ora 22, 35, însă călătorii au avut parte de un voiaj de coșmar.

Cei care au plătit aproape 40 de lei pentru transport au trebuit să îndure și mirosul insuportabil de fecale. (A.B.)

Ultimele Articole