spot_img
miercuri, februarie 8, 2023
spot_img

Vossloh, partener la Zilele Feroviare 2019.  Investiție majoră în Statele Unite

Compania germană de tehnologie Vossloh Group a investit 6 milioane de dolari (aproximativ 5,3 milioane de euro) în Cleveland Track Material, unitatea de producție din Memphis, statul Tennessee. Compania este partener la evenimentul „Zilele Feroviare” care va avea loc în perioada 8-9 octombrie 2019 la București.

CRRC a cumpărat Vossloh

Banii au fost alocați pentru achiziția și instalarea de echipamente noi, precum și pentru angajarea de personal nou. După modernizare, unitatea de producție din Memphis a fost redeschisă.

Cleveland Track Material este specializată în producerea de macazuri. Investiția a fost creată în programul de încurajare pentru crearea locurilor de muncă PILOT (investiții în loc de impozite), cu o durată de șapte ani, oferit de Mecanismul de Dezvoltare Economică pentru Dezvoltare (EDGE) pentru regiunile Memphis și Shelby County. Echipamentul instalat permite filialei Vossloh să-și crească capacitățile de producție.

Vossloh  este un producător din industria feroviară din Germania cu vânzări de 930 milioane euro în 2016 și peste 4.000 de angajați în 2017.

Ultimele Articole