vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Vossloh lanseaza productia de sisteme feroviare de prindere in Rusia

OAO Vossloh Fastening Systems RUS a deschis un centru de productie in Engels, Rusia, o fabrica cu o suprafata de 4.000 de metri patrati in districtul Saratov. Investitia necesara constructiei si dotarii acestei fabrici s-a ridicat la 7,7 milioane de euro. Aceasta este cea mai moderna unitate de productie pentru sisteme feroviare de prindere din Rusia.
Compania Vossloh Fastening Systems RUS a fost fondata in 2014 si este un joint-venture format din Vossloh-Werke GmbH, care apartine diviziei Fastening Systems, si compania rusa OAO BetEITrans.
26 de locuri de munca noi vor fi create in cadrul noului centru de productie din Engels. Alianta tehnologica germano-rusa se concentreaza mai ales pe proiectele de modernizare pentru reteaua feroviara a Cailor Ferate Ruse. Datorita implicarii companiilor locale, componentele sistemelor, care sunt mai ales piese din elastomer si plastic, dar si suruburi, vor fi produse exclusiv in Rusia.
„Prin incheierea joint-venture-ului cu OAO BetEITrans in 2014, am creat deja cadrul necesar imbunatatirii accesului pe o piata plina de provocari cum este Rusia. Astazi, lansarea unei activitati noi de productie in Rusia reprezina un important pas inainte pentru dezvoltarea continua a Vossloh pe aceasta piata importanta. Asteptam cu entuziasm viitoarele colaborari cu partenerul nostru de afaceri cu experienta, OAO BetEITrans”, a declarat Andreas Busemann, CEO Vossloh AG.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole