Vossloh castiga al treilea contract in China

10 decembrie 2018

Compania Vossloh a castigat al treilea contract pentru livrarea sistemelor de prindere pentru extinderea retelei de mare viteza din China. Valoarea contractului se ridica la 20 de milioane de euro, valoarea totala a proiectelor fiind astfel de 85 de milioane de euro.
Sistemele de prindere sunt produse pentru linia care conecteaza orasele Weifang si Laixi din Provincia Shandong din nord-estul Chinei. Aproape toate livrarile vor fi programate pentru 2019, confirmandu-se astfel asteptarile companiei Vossloh conform carora vanzarile in China in 2019 vor avea acelasi nivel ca cele de anul acesta. In 2020, vanzarile in China sunt asteptate sa creasca semnificativ comparativ cu anul fiscal curent.
In noiembrie, compania a castigat un contract in valoare de 35 de milioane de euro pentru furnizarea sistemelor de prindere necesare liniei de mare viteza care leaga Ganzhou, in sud-estul Chinei, de Shenzhen, un oras la granita cu Hong Kong.
Contractul castigat in aprilie are o valoare de 30 de milioane de euro. Compania Vossloh va livra sisteme de prindere pentru o subsectiune a rutei aflata in prezent in constructie care leaga Zhengzhou, in estul Chinei, de Wanzhou, un cartier din Chongquing, aflat in sud-vestul Zhengzhou.