Vossloh a finalizat achizitia diviziei Strabag de intretinere a caii ferate

Compania Vossloh a anuntat ca a finalizat achizitia diviziei de intretinere a caii de rulare a companiei Strabag Rail care a fost anuntata in noiembrie 2018.
Aceasta unitate va fi integrata subsidiarei Alpha Rail Team cu sediul in Berlin in cadrul diviziei Lifecycle Solutions si extinde si mai mult activitatea de intretinere a caii realizata de Vossloh.
Divizia achizitionata include patru masini de frezare si 30 de angajati.
Tranzactia consolideaza activitatea de intretinere a caii de rulare realizata de Vossloh si contribuie la dezvoltarea diviziei Lifecycle Solutions si transformarea acesteia intr-un furnizor de servicii de intretinere complete.
Activitatea de polizare a sinei permite repararea eficienta a defectelor la nivelul sinei concomitent cu reprofilarea capului de linie. Astfel, nivelul de zgomot este redus semnificativ, in timp ce siguranta creste, ca si durata de viata a sinei.
Grupul Vossloh estimeaza ca activitatea de polizare a sinei va avea o importanta sporita in viitor datorita cresterii traficului si a vitezei de operare. Prin aceasta achizitie, Vossloh isi consolideaza pozitia de furnizor principal de servicii de intretinere a caii de rulare pe piata europeana.