spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

Regionala Galați lansează lucrări de vopsire poduri feroviare, în valoare de 400.000 de euro

Regionala Galați a Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA lansează lucrări de vopsire poduri feroviare, în valoare de 400.000 de euro.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație, în procedură simplificată, ce are ca obiect ”Revopsire poduri metalice pe raza SRCF Galaţi”. Valoarea totală estimată a contractului este de 2.053.924,73 lei.

Se vor face lucrări de aplicare a protecţiei anticorozive la un număr de 14 poduri situate pe raza de activitate a secţiilor de ȋntreţinere linii L2 Brăila, L3 Buzău şi L5 Târgu Ocna. Lucrarea constă ȋn aplicarea succesivă a straturilor de protecție anticorozivă şi include următoarele operațiuni: pregătirea prealabilă a suprafeţelor metalice prin spălare-degresare; curăţarea suprafeţelor metalice; aplicarea sistemului de protecţie anticorozivă.

Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai scăzut.Condiții de participare la licitația pentru vopsire poduri feroviare

Pentru participarea la licitație, se cere experiență similară. Ofertantul (operator economic individual sau asociere de operatori economici) trebuie să demonstreze că în ultimii cinci ani până la data limită de depunere a ofertei a executat lucrări de natură sau complexitate similare cu obiectul procedurii, în valoare individuală/cumulată de minimum 1.500.000 de lei fără TVA, la nivelul unui contract sau mai multor contracte. Lucrări similare acceptate vor fi lucrări de construcţii sau reparaţii poduri CF sau lucrări de ȋntreţinere poduri CF sau lucrări de revopsire tabliere metalice.

Garanția de participare are o valoare de 20.539 de lei fără TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 iulie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până pe 14 noiembrie 2022.

Ultimele Articole