spot_img
sâmbătă, octombrie 1, 2022
spot_img

Volei masculin: Victorie pentru echipa constructorului căii ferate de Otopeni în Cupa CEV

Campioana României la volei masculin, Arcada Galaţi, s-a impus miercuri, pe teren propriu, în faţa formaţiei franceze Chaumont VB 52, cu scorul de 3-0, în manşa tur din 16-imile Cupei CEV.

Scorul pe seturi în partida Arcada – Chaumont a fost 25-18, 25-23, 31-29, informează News.ro. Tot miercuri, de asemenea în manşa tur din 16-imi, Dinamo Bucureşti – United Volley Frankfurt, scor 2-3.

Partidele retur vor avea loc săptămâna viitoare, iar câştigătoarele din dubla manşă se vor califica în optimile de finală ale Cupei CEV. SCM Zalău a părăsit competiţia, ratând optimile, după dubla din Italia, cu Modena, scor 3-1 şi 3-0, în partide disputate marţi şi miercuri.

Arcada Company, lider național în construcția de poduri feroviare

Arcada Company este lider național în construcția de poduri, în special de cale ferată, potrivit Catalog Feroviar. Printre lucrările emblematice ale firmei se numără reabilitarea în timp record a podurilor dunărene de la Fetești și Cernavodă.

De asemenea, Arcada a realizat multe poduri metalice pe mai multe tronsoane feroviare care au fost modernizate, un exemplu în acest sens fiind Câmpina-Predeal. Compania gălățeană a construit linia ferată care face legătura între Gara de Nord din București și Aeroportul Internațional Henri Coandă.

În prezent, Arcada Company lucrează, în cadrul Asocierii RailWorks, alături de Aktor, Alstom, și Euroconstruct Trading ’98, la modernizarea tronsonului de cale ferată Brașov-Sighișoara.

Ultimele Articole