luni, aprilie 15, 2024
spot_img

voestalpine Railway Systems Romania SA – furnizor de aparate de cale ferată pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii

logo voestalpineCu o experienta mai mare de 30 de ani, voestalpine Railway Systems Romania SA si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca, fiind singura companie furnizoare de aparate de cale ferata pentru caile ferate, metrou si un partener de incredere pentru tramvai si companii cu linii industriale proprii.

Aparţinând unui grup cu tehnologie la standarde înalte, voestalpine Railway Systems Romania SA şi-a perfecţionat sistemul tehnologic şi de producţie pentru a ajunge la calitate şi cost eficient pentru produsele sale. Din momentul integrării, începând cu anul 1998, în grupul VAE Austria, compania noastră a livrat aparate de cale şi piese de schimb pentru diferite pieţe externe din Europa sau de pe alte continente: Africa, Asia, America.

Principalul domeniu de activitate este producţia de aparate de cale.

Pentru cel de-al doilea domeniu de activitate – producţia de tirfoane şi SI-uri, voestalpine Railway Systems Romania SA a livrat aceste produse atât în Europa, cât şi Africa şi Asia.

Dintre partenerii noştrii în diferite proiecte din România suntem onoraţi să amintim: CNCF CFR SA, Metrorex şi constructorii  parteneri în proiectele de reabilitare a Coridorului IV Pan-European.

Experienta din proiectul Coridorului IV Pan-european este una din cartile noastra de vizita pentru viitoare licitatii.

Ţelul nostru este să consolidăm poziţia companiei în cadrul grupului şi să fim parteneri de încredere în licitaţii internaţionale în sectorul de activitate.

Cercetare / Dezvoltare

In diferite sectoare de trafic (viteze ridicate, trafic mixt, metrou, tramvai) pregatim solutii impreuna cu clientii, pentru a oferi cele mai bune conditii de realizare competenta, rapida si eficienta

Engineering

ENGINEERING – Proiectare asistata de calculator – competenta UNIGRAPHICS.

TECHNOLOGY – hala de productie este echipata cu masini de inalta performanta: raboteza CNC, masina de frezat CNC, masina de gaurit ESAB. Se organizeaza periodic sesiuni de instruire pentru personalul operativ din Productie.

Solutii customizate

Noi analizam cererile clientilor nostri si recomandam cea mai bună solutie tehnica si economica. Combinatia potentialului excelent uman si know-how tehnic extraordinar face posibil sa gasim solutii orientate spre client in cel mai scurt timp posibil.

Date complete de contact gasiti in Catalog Feroviar la pagina voestalpine Railway Systems Romania SA.

 


Soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar

Catalog Feroviar

Club Feroviar și-a propus să vină în ajutorul companiilor care activează în domeniul feroviar românesc și cel al transportului urban pe șină. Modul în care ne-am gândit să facem acest lucru este de a pune la dispoziția dumneavoastră câteva instrumente gratuite de promovare, care vă pot crește vizibilitatea, notorietatea și care vă pot facilita procesul de recrutare.

Primul dintre acestea este Catalog Feroviar, soluția de a te prezenta gratuit companiilor din domeniul feroviar.

Pentru mai multe detalii despre cum puteți beneficia de această ofertă vă rugăm să ne contactați la office@catalogferoviar.ro.

IN THE SPOTLIGHT

ARIC susține de 25 de ani rolul inginerilor consultanți

  Asociație profesională nonguvernamentală, apolitică și nonprofit, Asociația Română a Inginerilor Consultanți (ARIC), grupează companii și specialiști din domeniul proiectării și consultanței inginerești. Înființată în anul...

Ultimele Articole