spot_img
sâmbătă, mai 28, 2022
spot_img

voestalpine VAE APCAROM face angajari. Vino la INFRATRANS® si vezi ce job ti se potriveste

Targul de Joburi si Cariere – Cariera Feroviara in Romania se va desfasura in Salonul Regal (Gara de Nord Bucuresti) pe 5 iunie in cadrul evenimentului INFRATRANS®

voestalpine VAE APCAROM anunta patru locuri de munca disponibile:

Proiectant inginer mecanic

Conducător mentenanță electric/electronic

Inginer urmărirea fabricației

Inginer inspecții și încercări

 

voestalpine VAE Apcarom este membra a Grupului voestalpine VAE, liderul pietei mondiale pentru solutii integrate ale aparatelor de cale ferata. Sistemele inovatoare de actionare, detectie si blocare, echipamentele de monitorizare a materialului rulant, precum si activele fixe si o varietate de servicii conexe completeaza portofoliul de produse.

INFRATRANS® 2019 va avea loc in statia CFR Bucuresti Nord, in zilele de 4-5 iunie, fiind structurat in trei parti, respectiv Expozitia de standuri, Targul de Joburi si Cariera (doar pe data de 5 iunie) si Expozitia de material rulant, pe liniile 12 si 13. Evenimentul organizat de AIFR si Club Feroviar se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, AIF, Metrorex, STB, AFER si CENAFER.

 

La Targul de Joburi si Cariera, pentru recrutare de personal, si-au anuntat prezenta, pana acum, CFR Calatori, ISAF SA, DB Engineering & Consulting, STB, Informatică Feroviară, voestalpine VAE APCAROM si CENAFER.

In cadrul expozitiei de standuri, si-au anuntat prezenta pana in acest moment urmatoarele companii: Alstom, Astra Vagoane Calatori, Ateliere Grivita, CONTRAIL,  Grampet Group, voestalpine VAE APCAROM, Hiarom, AIFR, Club Feroviar, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Informatica Feroviara, Electrificare CFR, Telecomunicatii CFR, AFER, CENAFER, METROREX si STB.

Urmariti pe site-ul www.infratrans.ro  ce firme vor fi prezente la Targul de Joburi si Cariere – Cariera Feroviara in Romania, iar pe site-ul www.cfir.ro  puteti vedea oferta de locuri de munca disponibila in acest moment in domeniul feroviar si sa aplicati la ce post doriti.

De asemenea, accesati  www.infratrans.ro  pentru a va inscrie ca participant sau expozant in cadrul INFRATRANS® 2019.

Pentru a participa, ca vizitator, accesati urmatorul link

 

Ultimele Articole