voestalpine VAE APCAROM angajeaza responsabil achizitii si inginer tehnolog in Buzau

voestalpine VAE APCAROM a anuntat urmatoarele posturi diponibile prin intermediul “Cariera Feroviara in Romania”:

  • Inginer tehnolog – cerinte: studii superioare tehnice,  cunostinte limba engleza – nivel mediu, cunostinte MS Office, responsabilitate, atentie la detalii, permis de conducere categoria B;

  • Responsabil achizitii – cerinte: studii superioare/ medii tehnice, cunostinte tehnice de baza (desen tehnic; SDV-istica, etc.), cunostinte MS Office, cunostinte limba engleza – nivel mediu, bune aptitudini de comunicare si negociere, responsabilitate, atentie la detalii, permis de conducere categoria B, disponibilitate deplasari in tara si strainatate.

    Ambele posturi sunt cu program full-time si sunt disponibile in Buzau.

 

Mai multe detalii despre aceste posturi, precum si alte posturi diferite, pot fi gasite pe site-ul Club Feroviar la sectiunea “Cariera Feroviara in Romania”, accesand urmatorul link: www.clubferoviar.ro/jobs, unde se poate aplica direct la postul dorit si intra in contact cu persoana responsabilă cu angajările din cadrul departamentului de Resurse Umane al fiecărei companii.

Cu o experienţă de peste 30 de ani, voestalpine VAE APCAROM şi-a consolidat în tot acest timp poziţia pe piaţa românească, fiind singura companie românească care fabrică şi furnizează aparate de cale ferată pentru căile ferate, metrou şi un partener de încredere pentru tramvai şi companii cu linii industriale proprii.

Aparţinând unui grup cu tehnologie la standarde înalte, voestalpine VAE APCAROM şi-a perfecţionat sistemul tehnologic şi de producţie pentru a ajunge la calitate şi cost eficient pentru produsele sale. Din momentul integrării, începând cu anul 1998, în grupul VAE Austria, compania noastră a livrat aparate de cale şi piese de schimb pentru diferite pieţe externe din Europa sau de pe alte continente: Africa, Asia, America.

Principalul domeniu de activitate este producţia de aparate de cale.

Pentru cel de-al doilea domeniu de activitate – producţia de tirfoane şi SI-uri, voestalpine VAE APCAROM a livrat aceste produse atât în Europa, cât şi Africa şi Asia.

Partenerii noştrii în diferite proiecte din România sau pe plan extern au fost multumiţi de colaborarea cu noi. Printre aceştia suntem onoraţi să amintim: CN CFR, Metrorex şi constructorii  parteneri în proiectele de reabilitare a Coridorului IV Pan-European.

Experienţa din proiectul Coridorului IV este una din cărţile noastră de vizită pentru viitoarele licitaţii.

Ţelul nostru este să consolidăm poziţia companiei în cadrul grupului şi să fim parteneri de încredere în licitaţii internaţionale în sectorul de activitate.

______________________

Bursa locurilor de muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung. Fiind vorba despre joburi diferite, posturile disponibile vizează atât persoanele cu studii superioare, cât și pe cele cu studii medii.

In cadrul proiectului Bursa locurilor de muncă și internship-uri “Carieră Feroviară în România”, au fost publicate pe site-ul Club Feroviar posturile vacante ale următoarelor companii: ASTALDI – FCC – SALCEF – THALES LOT 2A-2B, Cargo Trans Vagon SA, CENAFER, CFR Calatori, CFR Marfa, Elmet Group, FCC Construcción, Novatech, OPSFPR, Rail Cargo Carrier, SERVTRANS, Spiact Craiova, Vest Trans Rail, voestalpine VAE APCAROM.

______________________

Abonați-vă la Newsletter, accesând link-ul https://clubferoviar.ro/abonare-newsletter/  sau urmăriți-ne pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/clubferoviar/, pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri si anunțuri de angajare din sectorul feroviar din România.