sâmbătă, iunie 3, 2023
spot_img

voestalpine VAE APCAROM angajeaza Inginer Urmarirea Fabricatiei si Conducator Mentenanta Electric/Electronic in Buzau

voestalpine VAE APCAROM a anuntat posturi vacante pentru functiile de Inginer Urmarirea Fabricatiei si Conducator Mentenanta Electric/Electronic prin intermediul „Cariera Feroviara in Romania”.

Pentru pozitia de Inginer Urmarirea Fabricatiei din cadrul companiei voestalpine VAE APCAROM este nevoie de o persoana responsabila, energica, atenta la detalii, cu studii superioare tehnice de specialitate finalizate – T.C.M. sau alt profil mecanic, care sa aiba cunostinte:

  • limba engleza – nivel mediu;
  • MS Office
  • Experienta in domeniul prelucrarilor prin aschiere si conducere operativa poate constitui un avantaj

Mai multe detalii[…]

Pentru pozitia de Conducator Mentenanta Electric/Electronic din cadrul companiei voestalpine VAE APCAROM este nevoie de o persoana responsabila, comunicativa, cu spirit de echipa, adaptabila si atenta la detalii, cu studii superioare tehnice finalizate – Inginerie Electrica/ Mecanica, care sa aiba cunostinte:

  • notiuni privind actionarea electrica a masinilor unelte, automate programabile;
  • cunostinte limba engleza – nivel mediu;
  • cunostinte MS Office;
  • constituie avantaj experienta in domeniul mentenantei pe partea electrica/ electronica.

Mai multe detalii[…]

 


Cu o experienta mai mare de 30 de ani, voestalpine VAE APCAROM si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca, fiind singura companie furnizoare de aparate de cale ferata pentru caile ferate, metrou si un partener de incredere pentru Tramvai si companii cu linii industriale proprii.

Apartinand unui grup cu tehnologie la standarde inalte, voestalpine VAE APCAROM si-a perfectionat sistemul tehnologic si de productie pentru a ajunge la calitate si cost eficient pentru produsele sale.

Pe parcursul integrarii in grupul VAE – Divizia Sisteme de cale ferata voestalpine, compania noastra a livrat macazuri si piese de schimb pentru diferite piete externe: Croatia, Bosnia, Grecia, Slovenia, Austria, Serbia, Bulgaria.

Pentru cel de-al doilea domeniu de activitate – productia de tirfoane, VAE APCAROM a livrat in Olanda, Spania, Lituania, Austria, Danemarca.

 


Pentru a fi la curent cu toate posturile disponibile din domeniul feroviar va invitam sa ne urmariti pe carieraferoviara.ro sau Facebook, pe grupul Cariera Feroviara ori pe pagina https://www.facebook.com/carieraferoviara/.

De asemenea va puteti inscrie si la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu oferta de locuri de munca din domeniul feroviar si cu stirile din Romania si pietele international

Ultimele Articole