sâmbătă, iunie 3, 2023
spot_img

voestalpine Railway Systems Romania SA vine cu o ofertă de trei posturi de inginer la Târgul de Carieră Feroviară în România

voestalpine Railway Systems Romania SA

voestalpine Railway Systems Romania SA vine cu o ofertă de trei posturi de inginer la Târgul de Carieră Feroviară în România – online, ediția a III-a, 8-9 decembrie 2020: INGINER MECANIC PROIECTANT SDV-uri, INGINER CONDUCATOR SECTOR FORJARE ACE, INGINER MECANIC PROIECTANT APARATE DE CALE.

COMPANII PARTICIPANTE

Parteneri SILVER Parteneri BRONZE

voestalpine Railway Systems Romania SA
„ONE STEP AHEAD”

Cu o experiență de 47 de ani, voestalpine Railway Systems Romania SA și-a consolidat poziția pe piața românească, fiind singura companie furnizoare de schimbătoare și elemente de infrastructură pentru căile ferate, metrou, tramvai și companii cu linii industriale proprii.

Aparţinând unui grup cu tehnologie la standarde înalte, voestalpine Railway Systems Romania SA şi-a perfecţionat sistemul tehnologic şi de producţie pentru a ajunge la calitate şi cost eficient pentru produsele sale. Din momentul integrării, începând cu anul 1998, în grupul VAE Austria, compania noastră a livrat aparate de cale şi piese de schimb pentru diferite pieţe externe din Europa sau de pe alte continente: Africa, Asia, America.

Principalul domeniu de activitate este producţia de aparate de cale.

Pentru cel de-al doilea domeniu de activitate – producţia de tirfoane şi SI-uri, voestalpine Railway Systems Romania SA a livrat aceste produse atât în Europa, cât şi Africa şi Asia.

Dintre partenerii noştrii în diferite proiecte din România, suntem onoraţi să amintim: CNCF CFR SA, Metrorex şi constructorii parteneri în proiectele de reabilitare a Coridorului IV Pan-European.

Experiența din proiectul Coridorului IV Pan-european este una dintre cărțile noastre de vizită pentru viitoare licitații.

voestalpine își datorează poziția de lider în segmentele de business în care activează celor 52.000 de angajați. În fiecare zi, prin eforturile constante de inovare și asumare a responsabilității, aceștia ne reinventează viitorul.

INGINER MECANIC PROIECTANT SDV-uri

»Studii superioare tehnice de specialitate finalizate – T.C.M. sau alt profil mecanic;

»Cunoștinte limba engleză – avansat;

»Cunoștinte limba germană este un avantaj;

»Cunoștinte MS Office.

»Cunoștinte proiectare (AutoCAD și/sau Unigraphics – 2D, 3D);

»Constituie avantaje  experiența în domeniul proiectării sculelor și dispozitivelor.

DESCRIEREA JOBULUI

»Elaborează proiecte de execuție pentru SDV-uri, piese schimb, produse;

»Întocmește centralizatoare de materiale pentru proiectele elaborate;

»Omologhează SDV-urile proiectate;

»incomplete sau neclare pentru lucrarile repartizate;

»Acorda asistenta tehnica.

INGINER CONDUCATOR SECTOR FORJARE ACE

»Studii superioare tehnice de specialitate finalizate – Metalurgie – Știința și Ingineria Materialelor;

»Limba engleză – nivel mediu;

»Cunoștințe MS Office.

»Experiență în domeniul prelucrări metalurgice și conducere operativa poate constitui un avantaj.

DESCRIEREA JOBULUI

»Coordonează activitatea de producție in cadrul sectorului forjare ace;

»Acordă asistență tehnică;

»Răspunde de realizarea sarcinilor zilnice de producție rezultate din programul lunar;

»Face propuneri pentru fluxurile de fabricație;

»Face propuneri privind creșterea productivității muncii; reducerea costurilor de fabricație;

»Răspunde de conformitatea produselor în raport cu documentele de referință.

INGINER MECANIC PROIECTANT APARATE DE CALE

 » Studii superioare tehnice de specialitate finalizate – T.C.M. sau alt profil mecanic;

» Cunoștințe limba engleză – avansat;

» Cunoștințe limba germană este un avantaj;

» MS Office avansat;

» Cunoștințe proiectare (AutoCAD 2D, 3D și/sau Unigraphics);

» Responsabilitate, atenție la detalii.

Constituie avantaje experiența în domeniul proiectării sculelor și dispozitivelor.

 DESCRIEREA JOBULUI

»Elaborează proiecte de execuție ale reperelor din componența aparatelor de cale și ansamble generale ala aparatelor de cale;

»Elaborează specificații tehnice;

»Elaborează documentele necesare validării proiectelor și întocmește dosare de omologare;

»Elaborează oferte tehnice;

»Ține sub control documentația tehnică elaborată;

»Elaborează schemele de încărcare ale produselor;

»Elaborează structura produselor proiectate;

»Acordă asistență tehnică în producție și clienților

TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA
voestalpine Railway Systems Romania SA
„Suntem mai puternici pentru că lucrăm împreună”

Inovațiile avansează pas cu pas, iar eforturile sunt concentrate în toate domeniile companiei noastre pentru a obține mai mult, lucrând împreună. Fiecare dintre noi – de la începători la manageri, muncitori calificați sau experți supracalificați – contribuie la succesul general al companiei. Și asta pentru că – și toți înțelegem acest lucru ca fiind evident – împărțim responsabilitatea față de societatea și lumea în care trăim. Un motiv bun pentru a lucra împreună și pentru a lua viitorul în propriile mâini!

Angajații noștri sunt minunați: de la nivelul de pregătire la angajamentul pe care și-l asumă și până la concentrarea pe soluții. Iar valoarea acestui lucru, mai ales pentru noi, o companie de talie internațională, este de neprețuit. Suntem recunoscători pentru acest lucru în fiecare zi. Datorită pasiunii de care dau dovadă, oamenii, angajații noștri, sunt cei care identifică soluții mai bune și mai inovatoare decât alții, făcând astfel posibil succesul nostru. Wolfgang Eder, CEO al voestalpine AG

Încercăm permanent să creăm un mediu de lucru la fel de atractiv pentru angajații noștri pe cât este plin de provocări.  Pilonul central este o cultură corporate bazată pe respect și care are nevoie de încredere, diversitate și asumarea responsabilității.

 

Pentru a susține atât nevoia companiilor de a acoperi pozițiile disponibile în această perioadă, cât și nevoia candidaților de a-și găsi un loc de muncă potrivit, Târgul de Carieră Feroviară în România se mută în mediul online.

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, continuă seria Târgurilor de Carieră Feroviară în România cu ediţia a III-a, propunându-și să ofere șansa de a intra în contact direct cu angajatorii tuturor persoanelor interesate de a-și începe sau consolida o carieră în acest domeniu.

Participând la acest eveniment, vei găsi oferte atractive şi vei interacționa cu cei mai activi şi importanţi angajatori de pe piaţă.

COLABORATORI ȘI PARTENERI MEDIA

Colaboratori Parteneri Media
facultatea de transporturi UPB logo CFDP Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea” oferă un curriculum liceal pentru profilul Tehnic, Servicii și Teoretic CTT BRAŞOV - calificare în toate domeniile de transport

Ultimele Articole