spot_img
marți, ianuarie 31, 2023
spot_img

Virgin Trains modernizeaza serviciile Wi-Fi

05-virgin trainsNomad Digital a incheiat un parteneriat cu Virgin Trains pentru coasta de vest pentru modernizarea serviciului Wi-Fi furnizat in trenurile de calatori. Platforma media si serviciul video-la-cerere vor fi imbunatatite considerabil.
Nomad a realizat proiectarea, dezvoltarea si livrarea unei solutii complete de conectare care a fost implementata de Virgin Trains si care a dus la imbunatatirea semnificativa a serviciilor Wi-Fi la bordul vehiculelor si, implicit, a experientei de calatorie.
In plus, in parteneriat cu GoMedia, un furnizor de produse media la bordul vehiculelor si infotainment, Nomad a integrat pachetele GoMedia de servicii video-la-cerere, furnizand o platforma avansata pentru calatorii Virgin Trains pentru a se bucura de continutul media popular.
O cerinta cheie a Virgin Trains a fost sa ofere calatorilor un serviciu video-la-cerere universal si gratuit care sa nu fie dependent de conectivitate. Solutia Nomad indeplineste aceste cerinte si integreaza continutul media cu infrastructura Wi-Fi la bordul vehiculelor, oferind calatorilor acces direct la o gama larga de continut.

Ultimele Articole