spot_img
vineri, septembrie 30, 2022
spot_img

Virgil Ianțu își povestește impresiile din trenul de Constanța

Într-o postare pe Facebook, alături de alte impresii privitoare la mai multe călătorii făcute recent în România, vedeta TV Virgil Ianțu povestește experiențele sale într-un tren privat care circula spre Litoral.

Condițiile modeste de transport, murdăria și aglomerația nu sunt caracteristici de întâlnit doar pe unele trenuri ale  CFR Călători, ci și în cele ale unor operatori privați, potrivit unei scurte relatări făcute de vedeta TV Virgil Ianțu. El a povestit zilele acestea impresiile sale rezultate în urma unor călătorii în orașe din România, precum și către Litoralul românesc. Concluziile au fost postate pe pagina sa de socializare, disponibilă aici. Vedeta TV a fost neplăcut impresionată nu numai de lipsa oricărei ventilații, ci și de comportamentul unor călători.

„Am întâlnit şi servicii slabe, mizerie în natură şi lipsa de bun simţ. Nevoit fiind de împrejurări, am trăit şi o experienţă, pardon, două, într-un superb tren particular între Constanţa – Bucureşti – Constanţa care circulă fără aer, punct. Nu mă refer doar la aerul condiţionat, ci la o simplă ventilaţie, aerisire, orice. Mă simţeam ca într-un film în care eram răpit şi dus cu forţa într-o baie turcească în care nu mă aşteptau nişte şefi ai vreunei bande, ci doi copii, unul cu telefonul dat la maxim pe un joc ce avea o muzică repetitivă comparabilă cu picatura chinezească şi altul care cu căştile pe urechi cântă tare ceva gen rap românesc cu înjurături”, povestește Ianțu.

Ultimele Articole