Viorica Dăncilă despre Adina Vălean: va fi un bun comisar european pentru Transporturi

8 noiembrie 2019

Va fi un bun comisar european pentru Transporturi, spune Viorica Dăncilă despre Adina Vălean, care a fost nominalizată de Guvernul Orban pentru Comisia Europeană.

Viorica Dăncilă despre Adina Vălean comisarul european pentru Transporturi comisar european pentru Transporturi Dăncilă merge cu trenul Dăncilă o susține pe Rovana Plumb comisar european român pentru Transporturi Biletele pentru persoanele cu handicap departament pentru infrastructură la Guvern

”O apreciez pe Adina Vălean, am fost colege, este un europarlamentar foarte bun. Din punct de vedere procedural, însă, s-a greşit foarte mult. Vreau să mai fac o precizare. Pentru mine, imaginea ţării mele este mai importantă decât lupta politică. A fost desemnată Adina Vălean, eu nu o să mă duc şi nu o dă dau voie europarlamentarilor PSD să critice candidatul României pentru că bătălia trebuie să fie aici, în ţară, dar în afara graniţelor, în instituţiile europenen trebuie să arătăm solidaritate”, a spus fostul prim-ministru Viorica Dăncilă joi seara la România TV.

Viorica Dăncilă despre Adina Vălean: nu voi face ce a făcut Rareș Bogdan

Dăncilă s-a arătat convinsă că Vălean ”va fi un comisar bun”. ”Sunt convinsă că va fi un comisar bun. Nu o să fac ceea ce a făcut Rareş Bogdan sau ceilalţi când a venit şi a adus cele mai mari acuzaţii nominalizărilor pe care le-am făcut noi. Eu nu o să fac aşa ceva şi nu o să dau voie în partid să facă aşa ceva pentru că imaginea noastră, ca ţară, ar avea de suferit”, a adăugat Dăncilă.

Ea  a precizat că vrea ca România să stea la masa deciziilor şi ca politicienii să dea socoteală românilor, nu în Parlamentul European, unde reprezentanţii României trebuie să susţină cauza ţării.