spot_img
luni, iulie 4, 2022
spot_img

VIDEO Vagoane în flăcări în Grupa tehnică din stația București Basarab

Un incendiu a izbucnit marți seara în Grupa tehnică din stația București Basarab, fiind mai multe vagoane în flăcări. Pompierii acționează cu șase autospeciale de la unitatea din Grozăvești.

Zona este una frecventată de oameni ai străzii care nu au unde locui. Anul trecut, în aceeași zonă a mai avut loc un incendiu care a afectat mai multe vagoane.

”Intervenim în zona Calea Giulești pentru stingerea unui incendiu produs la un vagon de tren aflat pe o linie secundară. S-a procedat la decuplarea lui față de restul garniturii. Incendiul s-a extins ușor la încă două vagoane, lateral stânga-dreapta față de cel afectat inițial. Vagoanele sunt dezafectate. Acționează 6 autospeciale de stingere. Nu sunt persoane rănite. Incendiul este localizat”, a transmis ISU București-Ilfov.

Vagoane în flăcări. Precizările CFR Călători

CFR Călători a făcut următoarele precizări pe site-ul său: ”În această seară – 17 august 2021, în jurul orei 20:00, în Grupa tehnică din stația București Basarab s-a produs un incendiu la 2 vagoane dezafectate. Conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a fost avizat serviciul de urgență 112, iar echipele de intervenție sepecială s-au deplasat la fața locului pentru localizarea incendiului. Din primele informații nu a fost găsită nicio persoană rănită. Precizăm, de asemenea, că nu a fost afectată circulația trenurilor de călători. O comisie va cerceta cauzele care au condus la producerea acestui incendiu”. (A.B.)

Ultimele Articole