miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

VIDEO. Tren Săgeata Albastră, sechestrat de călători

Un scandal monstru a avut loc joi seară în halta CFR Săbăreni, în județul Dâmbovița, după ce pasageri ai CFR Călători au sechestrat un tren Săgeata Albastră, supărați că trenul lor s-a defectat și că nimeni nu le acordă nicio atenție.

Zeci de călători s-au înfuriat și au blocat zeci de minute un tren Săgeata Albastră, după ce trenul Regio care îi aducea spre Târgoviște s-a defectat, potrivit targovistenews.ro.

Martorii povestesc că trenul Regio 9111 plecase la ora 18, din Gara Basarab, București, și ar fi trebuit să ajungă la Târgoviște.

S-au răzbunat pe un tren Săgeata Albastră

Pe drum însă, locomotiva a încetinit, iar în gara din Săbăreni s-a oprit și nu a mai pornit.

Călătorii au declarat pentru targovistenews.ro că au așteptat acolo aproape o oră și jumătate. Obosiți, nemâncați și fără pic de apă, cei mai mulți fiind navetiști.

Între timp, în gară și-a făcut apariția trenul Săgeată Albastră 9213, care venea dinspre Capitală și se îndrepta către Pitești.

În acel moment, furioși, supărați că așteaptă de atâta amar de vreme fără ca nimeni să îi bage în seamă, ori să găsească o soluție să îi ia de acolo, călătorii s-au pus înaintea trenului Săgeata Albastră și nu i-au mai permis să plece din stație până când CFR Călători va rezolva situația.

„Să ne ia poliția, pe toți să ne ia poliția, mă! Să vină poliția! Aici ne oprim!”, strigau călătorii exasperați de atâta așteptat.

Într-un final, după alte aproape 20 de minute, s-a decis ca toți călătorii de la Săbăreni să fie preluați de trenul Săgeata Albastră, care oricum era într-o întârziere de aproape 65 de minute, așa că situația a fost rezolvată parțial pentru cei care ajungeau până la Titu.

Oamenii spun că nu este pentru prima dată când sunt umiliți pe această rută și că deseori terenurile se defectează, iar cei de la CFR Călători îi tratează cu indiferență.

Potrivit datelor disponibile, trenul a avut o întârziere de peste 100 de minute între București și Târgoviște.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole