joi, septembrie 21, 2023
spot_imgspot_img

VIDEO. Tren deraiat în New York cu 11 răniți

Două persoane au fost grav rănite și alte 11 rănite din cauza unui tren deraiat în New York, Statele Unite. Trenul transporta navetiști. 


Aproximativ 100 de călători se aflau în trenul Long Island Rail Road când acesta a deraiat la scurt timp după ora 11.00 la est de stația Jamaica din Queens, a declarat un purtător de cuvânt al Autorității Metropolitane de Transport, potrivit apnews.com.

Comisarul de pompieri Laura Kavanagh a declarat că 13 pasageri din acest tren deraiat în New York au suferit răni, nouă persoane răni minore, două moderate și două grave.

„Toți sunt stabili în acest moment și toți vor fi bine”, a declarat ea în cadrul unei ședințe de informare la fața locului. Călătorii au fost evacuați cu un tren de salvare.

Opt vagoane de tren au deraiat, au declarat oficialii americani. Trenurile LIRR în direcția est au ocolit mai multe stații din cauza accidentului.

„Prioritatea noastră principală este să ne asigurăm că toți pasagerii și lucrătorii feroviari sunt în siguranță și că serviciul de trenuri este reluat cât mai repede posibil”, a declarat guvernatorul New York-ului, Kathy Hochul, într-o declarație.

Ultimele Articole