miercuri, iunie 26, 2024
spot_img

VIDEO. S-a prins cu cătușe de șina de metrou

Un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de șina de metrou cu un dispozitiv metalic de prindere (cătușe).

Metrorex informează că astăzi, 08.08.2023, în jurul orei 11:20, în stația de metrou Piața Unirii 2, pe linia 2, direcția Berceni, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de șină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătușe).
Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din șina a 3-a și a anunțat organele abilitate pentru intervenție. Personalul Metrorex și personalul Brigăzii de Poliție și ISU au intervenit pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiții de siguranță, potrivit informațiilor remise Club Feroviar.

Scos de pe șina de metrou

Circulația trenurilor a fost reorganizată și inițial s-a circulat în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției – Universitate, linia 1.
Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Persoana imobilizată a fost scoasă din cale. Circulația trenurilor de metrou a fost reluată cu ora 11.47.

IN THE SPOTLIGHT

FOTO-VIDEO. Cum se lucrează la modernizarea căii ferate Poieni-Agireș

La o lună distanță, Asociația Pro Infrastructura a publicat o nouă filmare și un set de fotografii din care se poate vedea cum se...

Ultimele Articole