spot_img
miercuri, martie 22, 2023
spot_img

VIDEO. Primarul Negoiță notifică Metrorex că intră la stația de metrou Unirii „pentru a le face curățenie”

Primarul Robert Negoiță a postat pe Facebook o înregistrare video în care afirmă că în cel mult o săptămână – zece zile va intra la stația de metrou Unirii pentru a face curățenie. Primarul Negoiță notifică Metrorex pentru a face curățenie.

Majoritatea stațiilor de metrou, cu atât mai mult după demolarea acestora cu ranga, arată urât cu scheletele ruginite ale chioșcurilor, plafoanele lipsă ce dezvelesc structura de rezistență, mizeria care patinează mozaicul și pereții stațiilor. În înregistrarea video efectuată, primarul Sectorului 3 se găsește într-o ambianță dezolantă, cu betonul aspru al tavanului ițindu-se printre cornierele ruginite ce ar fi trebuit să sprijine panourile decorative, chioșcurile părăsite pe care sunt încă lipite abțibilduri ale unor firme defuncte, așezate pe un mozaic hâit, de culoare gri închis din cauza mizeriei.

Oare în casele directorilor Metrorex este aceeași „curățenie”?

Primarul Negoiță notifică Metrorex

„Nu am avut niciodată în administrare aceste zone. Metroul, galeriile sunt administrate de Metrorex și Ministerul Transporturilor. Pentru că ne-au cerut ajutorul și arată rău – recunosc că nu sunt un călător frecvent cu metroul. Am auzit că arată rău și se confirmă că arată rău. Am notificat Metorex că vom intra aici în următoarea săptămână, zece zile. Vom face curățenie”, a spus el într-o înregistrare terminată brusc.

Într-un comentariu la propria sa postare, Negoiță spune că a pierdut semnalul și că promite bucureștenilor din sectorul 3 că îi va ține la curent cu toate detaliile.

Ultimele Articole